US OPEN

Σάκκαρη: "Στόχος να κατακτήσω το US Open"

Η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη τόνισε πως πάντα όταν μπαίνει σε ένα τουρνουά στόχος της είναι να το κατακτήσει και το ίδιο ισχύει και για το US Open.

H Μαρία Σάκκαρη μίλησε λίγο πριν από την πρεμιέρα της στο φετινό US Open, ξεκαθαρίζοντας ότι ο στόχος της είναι η κατάκτηση του τουρνουά, ενώ έκανε αναφορά για τη Σερίνα Γουίλιαμς, η οποία θα αγωνιστεί στο τελευταίο Grand Slam της καριέρας της.

“Προφανώς μπαίνοντας σε ένα τουρνουά πιστεύω ότι μπορώ να το κερδίσω, αυτός είναι ο στόχος μου. Είμαι στο Νο3 του κόσμου για κάποιο λόγο. Εκτιμώ ότι είμαι μια από τις καλύτερες παίκτριες του κόσμου κι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ωστόσο, επειδή το τουρνουά είναι πολύ μεγάλο (δύο εβδομάδες) πρέπει να εστιάσω σ’ έναν αγώνα τη φορά. Αν αρχίσεις να σκέφτεσαι το μέλλον τότε θα παγιδευτείς σε διάφορες σκέψεις. Οπότε θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό τουρνουά γιατί είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο”, είπε η περσινή ημιφιναλίστ.

Όσο για τη Σερίνα Γουίλιαμς η Ελληνίδα τενίστρια δήλωσε: “Η Σερίνα είναι σπουδαία. Όταν έμαθα ότι θα κάνουμε μαζί προπόνηση ενθουσιάστηκα. Για μένα η Σερίνα είναι η μεγαλύτερη τενίστρια στην εποχή των open. Τη θαυμάζω πολύ για όλα όσα έχει πετύχει.”

Η Σάκκαρη θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο φετινό US Open την ερχόμενη Δευτέρα (29/8) όπου θα αντιμετωπίσει τη Γερμανίδα, Τατιάνα Μαρία. Την ίδια ημέρα θα κάνει πρεμιέρα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα σε παίκτη από τα προκριματικά.

ΠΗΓΗ: TENNIS24

TAGS US OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ