ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Στις 11:30 ο ημιτελικός της στην Πάρμα κόντρα στην Κόβινιτς

Η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό του Indian Wells
Η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό του Indian Wells @ 2022 MARK J. TERRILL / AP IMAGES

Ο ημιτελικός της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά της Πάρμα κόντρα στην Ντάνκα Κόβινιτς, που αναβλήθηκε την Παρασκευή (30/9) λόγω βροχόπτωσης, θα διεξαχθεί το πρωί του Σαββάτου (1/10), με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 11:30.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο7) τίθεται αντιμέτωπη με την Ντάνκα Κόβινιτς στον ημιτελικό του τουρνουά της Πάρμα, με τον αγώνα να ξεκινά το πρωί του Σαββάτου (1/10, 11:30, Novasports 6HD και LIVE από το SPORT24).

Θυμίζουμε ότι η έντονη βροχόπτωση την Παρασκευή (30/9) οδήγησε τους διοργανωτές στην αναβολή των ημιτελικών του τουρνουά της Πάρμα.

Για τη Σάκκαρη αυτός θα είναι ο 21ος ημιτελικός στην καριέρα της στο Tour με την Ελληνίδα τενίστρια να έχει ρεκόρ 5-15, ενώ της παρουσιάζεται η μεγάλη ευκαιρία για να περάσει στον 3ο φετινό τελικό μετά από τους δύο σε Αγ. Πετρούπολη και Καλιφόρνια (Indian Wells) όπου είχε γνωρίσει ισάριθμες ήττες κόντρα σε Ανέτ Κόνταβεϊτ και Ίγκα Σφιόντεκ.

Εάν η Σάκκαρη κατακτήσει το τουρνουά στην Πάρμα μπορεί να επιστρέψει στο Νο6 της Παγκόσμιας Κατάταξης κερδίζοντας έτσι μία θέση.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ