ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη - Σάσνοβιτς 2-0: Πέρασε σίφουνας στα προημιτελικά του Βερολίνου

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει πόντο της
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει πόντο της 2023 AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο8) προκρίθηκε άνετα στον τρίτο γύρο του Βερολίνου, καθώς επικράτησε της Λευκορωσίδας Αλεξάντρα Σάσνοβιτς (Νο70) με 2-0 σετ (6-2, 6-1). Απέναντι στην Τσέχα Μαρκέτα Βοντρούσοβα (Νο53) στα προημιτελικά.

Μία εύκολη ημέρα είχε η Μαρία Σάκκαρη την Πέμπτη (22/6), καθώς επιβλήθηκε άνετα της Λευκορωσίδας Αλεξάντρα Σάσνοβιτς (Νο70) με 2-0 σετ (6-2, 6-1).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπήκε δυναμικά στο πρώτο σετ, πήρε τα πρώτα τρία game και με δύο break πανηγύρισε την κατάκτησή του με 6-2.

Στο έκτο game η Λευκορωσίδα το πάλεψε. Η Μαρία προηγήθηκε με δύο πόντους σερί, αλλά η Σάσνοβιτς ισοφάρισε. Μετά από διπλό λάθος της Ελληνίδας πρωταθλήτριας η Λευκορωσίδα πήρε το πλεονέκτημα για break, το οποίο όμως η Μαρία έσβησε, όπως έκανε στη συνέχεια κι η Σάσνοβιτς με το game point. Τελικά, η Σάκκαρη πήρε το game και έκανε το 4-1.

Στη συνέχεια μείωσε η Σάσνοβιτς, αλλά με break ξανά η Σάκκαρη πήρε το πρώτο σετ.

Με την ίδια αποφασιστικότητα μπήκε και στο δεύτερο σετ η Νο8 του κόσμου, παίρνοντας σε επανάληψη του πρώτου σετ τρία σερί games.

Η Λευκορωσίδα τενίστρια μείωσε προσωρινά, όμως η Μαρία με τρία σερί games κλείδωσε την πρόκριση στον 3ο γύρο. Αντίπαλός στα προημιτελικά του τουρνουά θα είναι η Τσέχα Μαρκέτα Βοντρούσοβα (Νο53), που επικράτησε νωρίτερα με 2-0 σετ της Τζουλ Νιεμάιερ.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ