INDIAN WELLS

Σάκκαρη - Ρότζερς 2-1: Ανατροπή και μεγάλη πρόκριση στον τρίτο γύρο του Indian Wells για την Μαρία

Maria Sakkari, of Greece, reacts during the women's singles finals against Iga Swiatek, of Poland, at the BNP Paribas Open tennis tournament Sunday, March 20, 2022, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Maria Sakkari, of Greece, reacts during the women's singles finals against Iga Swiatek, of Poland, at the BNP Paribas Open tennis tournament Sunday, March 20, 2022, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP

Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στον κακό της δαίμονα, Σέλμπι Ρότζερς, αλλά με τρομερή ανατροπή κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Indian Wells.

Πριν τον αγώνα η Μαρία Σάκκαρη μετρούσε τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς απέναντι στην Σέλμπι Ρότζερς, αλλά αυτή τη φορά ήταν εκείνη που χαμογέλασε.

Η Αμερικανίδα πήρε το πρώτο σετ, όμως το Νο7 της Παγκόσμιας κατάταξης έκανε την ανατροπή, επικράτησε 2-1 σετ και πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Indian Wells όπου θα αντιμετωπίσει την Ανχελίνα Καλίνινα (Νο29).

Ο αγώνας: Στο πρώτο σετ δεν μπορεί να ασκηθεί ιδιαίτερη κριτική. Η αναμέτρηση άρχισε με ένα break για τις δύο αθλήτριες πριν η βροχή διακόψει για μερικά λεπτά τον αγώνα με το σκορ στο 1-1.

Με την επιστροφή τους στο κορτ η Σέλμπι Ρότζερς πήρε τρία διαδοχικά games πριν η βροχή στείλει τις δύο αθλήτριες στα αποδυτήρια. Μετά από αναμονή περίπου μιας ώρας η Ρότζερς κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 5-1.

Στη συνέχεια η Σάκκαρη κράτησε για πρώτη φορά το σερβίς της, όμως η Αμερικανίδα έπραξε το ίδιο και έκλεισε το πρώτο σετ με 6-2.

Το δεύτερο σετ άρχισε με τις δύο αθλήτριες να κρατούν τα σερβίς τους. Η Ρότζερς έκανε πρώτη break, όμως η Σακ απάντησε με break back. Το πέμπτο game ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς.

Η Αμερικανίδα είχε τέσσερις ευκαιρίες να σπάσει το σερβίς της Σάκκαρη εκείνη όμως άντεξε και πέρασε μπροστά στο σκορ με 3-2. Οι δύο τενίστριες κράτησαν στη συνέχεια το σερβίς τους με την 27χρονη Ελληνίδα να σβήνει τριπλό break point της Ρότζερς.

Μάλιστα, αμέσως μετά η Σάκκαρη έκανε εκείνη το break στο δέκατο game του δεύτερου σετ και έτσι με 6-4 έστειλε το ματς και την πρόκριση σε τρίτο σετ.

Εκεί υπήρχε μόνο η Μαρία Σάκκαρη στο κορτ. Η Σακ κυριάρχησε απόλυτα και έφτασε στη νίκη πρόκριση με 6-0 με την Ρότζερς να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

TAGS INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ