ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη - Παολίνι 0-2: Έχασε την ψυχραιμία της και μαζί την πρόκριση στα προημιτελικά του Ντουμπάι

Σάκκαρη - Παολίνι 0-2: Έχασε την ψυχραιμία της και μαζί την πρόκριση στα προημιτελικά του Ντουμπάι
Η Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά του Ντουμπάι @2024 AP IMAGES/KAMRAN JEBREILI

Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε κόντρα στην Τζασμίν Παολίνι (Νο. 26), ηττήθηκε με 2-0 σετ ύστερα από 1 ώρα και 22' και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Dubai Tennis Championships.

Άδοξα τελείωσε η παρουσία της Μαρίας Σάκκαρη (Νο. 21) σε ένα ακόμα τουρνουά για το 2024. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έχασε με 2-0 σετ (4-6, 2-6) από την Τζασμίν Παολίνι (Νο. 26) και αποχαιρέτησε το τουρνουά στο Ντουμπάι στη φάση των "16".

Πλέον η Σάκκαρη πρέπει να συγκεντρωθεί στον επόμενο στόχο της, που δεν είναι άλλος από το 1000άρι τουρνουά Indian Wells που διεξάγεται στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ στα μέσα Μαρτίου.

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε ιδανικά το ματς και με όπλο τα δύο break στο σερβίς της Τζασμίν Παολίνι κατάφερε να προηγηθεί με 3-1. Η συνέχεια, ωστόσο, δεν ήταν ίδια για την Ελληνίδα τενίστρια.

Η Ιταλίδα πίεσε την Σάκκαρη, την οδήγησε σε πολλά αβίαστα λάθη (14) και σε συνδυασμό με το πρόβλημα της Μαρίας στο σερβίς της κατάφερε να τρέξει ένα σερί 5-1 games και να κερδίσει το πρώτο σετ με 6-4 ύστερα από 39 αγωνιστικά λεπτά.

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε δυναμικά και στο δεύτερο σετ, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως στο πρώτο, κρατώντας παράλληλα το σερβίς της.

Πανηγύρισε τα δύο πρώτα games, ενώ έχασε μέσα από τα χέρια της το τρίτο. Απώλεσε τρία διαδοχικά break points, με την Παολίνι να το εκμεταλλεύεται και να μειώνει σε 2-1.

Αυτό ήταν και το turning point του αγώνα, αφού η Παολίνι πήρε ψυχολογία και με πέντε διαδοχικά κερδισμένα games πήρε τη νίκη με 6-2 και μαζί την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ