ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Παίζω λίγο καλύτερα στο Indian Wells σε σχέση με τα άλλα τουρνουά, αγαπώ πολύ αυτό το μέρος"

Maria Sakkari, of Greece, reacts as she plays Diane Parry, of France, at the BNP Paribas Open tennis tournament, Wednesday, March 13, 2024, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Η Μαρία Σάκκαρη @ 2024 MARK J. TERRILL / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν χαρούμενη μετά τη νίκη που πέτυχε κόντρα στην Ντιάν Πάρι και τόνισε ότι στο Indian Wells παίζει καλύτερα καθώς αγαπάει πολύ αυτό το μέρος και θέλει να μένει όσο περισσότερο μπορεί.

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε την Ντιάν Παρί με 2-1 σετ και συνεχίζει στις "8" του Indian Wells. Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν χαρούμενη για τη νέα νίκη που πέτυχε και στις δηλώσεις της στο court μετά το ματς ανέφερε ότι παίζει λίγο καλύτερα σε αυτό το τουρνουά, καθώς της αρέσει η Καλιφόρνια.

Αρχικά η Μαρία Σάκκαρη αναφερομένη στην Πάρι ανέφερε: "Πρέπει να της δώσω συγχαρητήρια, παίζει εκπληκτικά αυτή τη σεζόν, είναι πολύ καλή παίκτρια, την αντιμετώπισα για πρώτη φορά σήμερα. Δεν ήταν η πρώτη φορά που επέστρεψα από break πίσω στο 3ο σετ, οπότε χρησιμοποίησα λίγο την εμπειρία μου, ήμουν γενναία, ρίσκαρα, είχα και λίγη τύχη και τελικά πήρα το ματς".

Για το ότι συμμετέχει για τρίτη σερί χρονιά στα προημιτελικά του Indian Wells: "Το έχω πει πολλές φορές, αγαπώ πολύ αυτό το μέρος. Παίζω λίγο καλύτερα εδώ σε σχέση με τα υπόλοιπα τουρνουά, γιατί θέλω να μείνω εδώ όσο περισσότερο μπορώ.

Ωραία πράγματα συμβαίνουν, απολαμβάνω τη διαμονή μου εδώ. Προφανώς έχω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αύριο, αλλά θέλω να απολαύσω τη στήριξη του κόσμου και το τουρνουά, ελπίζοντας πως θα μπορέσω να μείνω λίγο περισσότερο εδώ και να φτάσω ως το τέλος".

Τέλος, για το πως χαλαρώνει όταν είναι μακριά από το γήπεδο: "Βλέπω αρκετές σειρές. Αυτή την περίοδο βλέπουμε με τον φίλο μου το Tokyo Vice. Είναι πολύ καλό, το συστήνουμε σε όλους. Αυτός είναι ένας τρόπος να χαλαρώνω. Έχω επίσης τη μικρότερη αδερφή μου εδώ. Δεν τη βλέπω συχνά γιατί ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε είναι πολύ ωραίο να την έχω μαζί μου και να περνάμε χρόνο μαζί".

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ