ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Όταν κερδίζω εγώ, κερδίζει κι η Ελλάδα"

Η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στη Σαμπαλένκα στα προημιτελικά του WTA Finals
Η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στη Σαμπαλένκα στα προημιτελικά του WTA Finals © 2022 TIM HEITMAN / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τη συμμετοχή της στο Australian Open, τονίζοντας πως όταν κερδίζει εκείνη, κερδίζει ολόκληρα η Ελλάδα.

Ανυπόμονη να αγωνιστεί ξανά μπροστά στο δυνατό ελληνικό κοινό της Μελβούρνης, δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη (Νο6) η οποία μίλησε στο επίσημο κανάλι του Australian Open ενόψει του πρώτου Grand Slam της σεζόν, που θα διεξαχθεί από τις 16 μέχρι τις 29 Ιανουαρίου.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα πραγματοποιήσει την 8η συνεχόμενη συμμετοχή της στο Happy Slam και έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξη ότι αυτό θα είναι το καλύτερό της Australian Open.

Η 26χρονη δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ποτέ τον 4ο γύρο στη Μελβούρνη και η προηγούμενή της χρονιά την κατατάσσει ανάμεσα στα ισχυρά αουτσάιντερ για μια μεγάλη πορεία στο Νησί.

"Είναι πάντα ωραίο να επιστρέφω στη Μελβούρνη. Την αισθάνομαι σαν το δεύτερο σπίτι μου, λόγο της μεγάλης ελληνικής κοινότητας. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το τουρνουά. Η χώρα μου είναι ένας από τους λόγους που παίζω τένις και γιατί θέλω να κερδίζω. Όταν κερδίζω εγώ, κερδίζει και η Ελλάδα.

Λατρεύω το πάθος των Ελλήνων εδώ. Μου αρέσει πολύ να παίζω μπροστά τους. Έχω μεγαλώσει με ένα όνειρο. Είμαι εδώ, είμαι υγιής και κάνω αυτό που αγαπώ. Δεν υπάρχει λόγος να μην είμαι ευτυχισμένη", είπε η Σάκκαρη στο εξαιρετικό αφιέρωμα που της έκανε το Australian Open.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ UNITED CUP AUSTRALIAN OPEN WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ