NOTTINGHAM OPEN

Σάκκαρη: Όχι πριν τις 13:00 η πρεμιέρα της Μαρίας στο Νότιγχαμ κόντρα στην Οσόριο

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Indian Wells κόντρα στη Σινιάκοβα
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Indian Wells κόντρα στη Σινιάκοβα © 2022 MARK TERRILL / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο5) επιστρέφει σε warm-up τουρνουά πριν από το Wimbledon και την Τρίτη (7/6) αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα της στο τουρνουά την Κολομβιανή Καμίλα Οσόριο (Νο61), με την αναμέτρηση να ξεκινά όχι νωρίτερα από τις 13:00.

Όχι νωρίτερα από τις 13:00 η πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη (Νο5) στο Nottigham Open απέναντι στην Κολομβιανή (No61) Καμίλα Οσόριο (NOVASPORTS 6, Live από το SPORT24).

Η Ελληνίδα τενίστρια και Νο1 του ταμπλό στο τουρνουά επιστρέφει σε warm-up τουρνουά πριν από το Wimbledon, μετά από το 2019 καθώς το 2020 δεν είχαμε grass-season λόγω πανδημίας, ενώ το 2021 η Ελληνίδα τενίστρια πήγε χωρίς συμμετοχή σε τουρνουά στο γρασίδι πριν All England Club.

Σε περίπτωση πρόκρισης θα βρεθεί στον 2ο γύρο απέναντι στην έμπειρη Καναδή Ρεμπέκα Μαρινό, ενώ αν καταφέρει να περάσει στα προημιτελικά είναι πολύ πιθανόν να βρει μπροστά της και πάλι τη Βραζιλιάνα Χαντάντ Μάια από την οποία είχε ηττηθεί στο Miami Open.

Θυμίζουμε ότι η Μαρία Σάκκαρη έχασε δυο θέσεις μετά το Roland Garros και πλέον βρίσκεται στο Νο5 της Παγκόσμιας κατάταξης.

TAGS NOTTINGHAM OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ