INDIAN WELLS

Σάκκαρη: Ο αγώνας της με την Ρότζερς διακόπηκε λόγω βροχής

Σάκκαρη: Ο αγώνας της με την Ρότζερς διακόπηκε λόγω βροχής

Μόλις πέντε games πρόλαβαν να παίξουν η Μαρία Σάκκαρη με την Σέλμπι Ρότζερς πριν η βροχή οδηγήσει τις δύο αθλήτριες στα αποδυτήρια.

Ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη με την Σέλμπι Ρότζερς διακόπηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ και ενώ το σκορ ήταν 4-1 υπέρ της Αμερικανίδας λόγω βροχής.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που διακόπηκε η αναμέτρηση αφού είχε προηγηθεί ακόμα μία ολιγόλεπτη νωρίτερα. Συγκεκριμένα, στο 1-1 έπεσαν μερικές σταγόνες με αποτέλεσμα η διαιτητής να διακόψει την αναμέτρηση για λίγα λεπτά με τις δύο αθλήτριες να επιστρέφουν στο κορτ.

Λίγο αργότερα η βροχή επέστρεψε και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση με αποτέλεσμα η διαιτητής να στείλει τις δύο αθλήτριες στα αποδυτήρια δίχως κανείς να είναι σε θέση να γνωρίζει πότε θα συνεχιστεί ο αγώνας.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού μέχρι την Τρίτη η βροχή αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της πολλές φορές κάτι που αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο πρόγραμμα των αγώνων.

Στο Indian Wells δεν υπάρχει γήπεδο με κλειστή οροφή και έτσι ο καιρός παίζει πρωταρχικό ρόλο στη διεξαγωγή των αναμετρήσεων.

TAGS INDIAN WELLS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ