AUSTRALIAN OPEN

Σάκκαρη: "Να φτάσω όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Australian Open"

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει τη νίκη απέναντι στη Ζενγκ στον 2ο γύρο του Australian Open
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει τη νίκη απέναντι στη Ζενγκ στον 2ο γύρο του Australian Open PRINT SCREEN EUROSPORT

Η Μαρία Σάκκαρη στις πρώτες της δηλώσεις μετά τη νίκη της κόντρα στη Ζένγκ τόνισε πως θέλει να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Australian Open και ευχαρίστησε τους Έλληνες φιλάθλους για την υποστήριξή τους.

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε 2-0 σετ της Ζενγκ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Australian Open για τέταρτη φορά στην καριέρα της.

Η Σακ στις πρώτες της δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης ρωτήθηκε για την παρουσία της ελληνικής κερκίδας η οποία έκανε αισθητή την παρουσία της: "Είναι το τουρνουά που παίζω στο σπίτι μου. Δεν έχω ένα τουρνουά στην πατρίδα μου, αλλά όποτε έρχομαι εδώ είναι σαν να παίζω στο σπίτι μου. Είμαι χαρούμενη που είναι εδώ και με στηρίζουν"

Στη συνέχεια αναφερόμενη στο ματς και την αντίπαλό της: "Είναι μία αθλήτρια με μεγάλο ταλέντο και εξαιρετικό σερβίς. Είναι πολύ καλή παίκτρια, έχει στοιχεία που δείχνει ότι μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη. Είναι λογικό κατά διαστήματα να έχει συνεχόμενα εντυπωσιακά χτυπήματα.

Έχει φλόγα μέσα της και την επιθυμία να διακριθεί. Δεν φοβάται να επιτεθεί. Περίμενα ότι θα μπει στον αγώνα και θα δώσει ό,τι έχει. Είναι νέα, απολαμβάνει το χρόνο της εδώ και έχει μεγάλο μέλλον"

Τέλος σε ό,τι αφορά τη δική της απόδοση: "Σήμερα ένιωθα καλά, καλύτερα απ΄ ότι την πρώτη ημέρα. Όσο απελευθερώνομαι αυξάνονται οι πιθανότητες να παίζω καλύτερα. Ελπίζω να φτάσω όσο το δυνατόν πιο μακριά στο τουρνουά".

TAGS AUSTRALIAN OPEN WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ