ROLAND GARROS

Σάκκαρη - Μούχοβα 0-2: Πρόωρο φινάλε για τη Μαρία, την απέκλεισε ξανά η Τσέχα από το Roland Garros

Greece's Maria Sakkari reacts during her first round match of the French Open tennis tournament against Karolina Muchova of the Czech Republic at the Roland Garros stadium in Paris, Sunday, May 28, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Greece's Maria Sakkari reacts during her first round match of the French Open tennis tournament against Karolina Muchova of the Czech Republic at the Roland Garros stadium in Paris, Sunday, May 28, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard) AP

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε 2-0 σετ από την Καρολίνα Μούχοβα και έμεινε εκτός συνέχειας Roland Garros από την Τσέχα, όπως συνέβη και πέρσι.

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, η Μαρία Σάκκαρη (Νο3) αποκλείστηκε πρόωρα από το Roland Garros, αφού η Καρολίνα Μούχοβα (Νο43) επικράτησε 2-0 σετ και την άφησε εκτός συνέχειας Roland Garros.

Η 26χρονη Τσέχα πέρσι είχε αποκλείσει τη Σακ στον δεύτερο γύρο, ενώ φέτος το έκανε στον πρώτο γύρο. Δεδομένα, αυτή η εξέλιξη δεν ήταν αυτή που επιθυμούσε η 27χρονη Ελληνίδα και μπορεί να την αφήσει εκτός Top10.

Το ματς: Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε ιδανικά στο παιχνίδι. Με γρήγορο break κατάφερε να προηγηθεί με 3-0, όμως η Μούχοβα αντέδρασε γρήγορα.

Για την ακρίβεια απάντησε με το ίδιο νόμισμα για να φέρει το σετ στα ίσα. Η 26χρονη Τσέχα έδειχνε να πατά καλύτερα όσο περνούσε η ώρα και στο ενδέκατο game έκανε δεύτερο break για να προηγηθεί με 6-5.

Η Σάκκαρη απάντησε με break back και έτσι οδηγηθήκαμε στο τάι μπρέικ. Εκεί η Μούχοβα ήταν πιο ψύχραιμη και κατάφερε να κλείσει το πρώτο σετ με 7-6 (5).

Στο δεύτερο σετ η Σακ κατάφερε να μπει ξανά με break, όμως απάντησε ξανά γρήγορα η Μούχοβα. Με αυτόν τον τρόπο το 2-0 της Σάκκαρη έγινε γρήγορα 2-3 υπέρ της Τσέχας.

Η Μούχοβα στη συνέχεια είχε διπλή ευκαιρία για να σπάσει το σερβίς της Μαρίας Σάκκαρη και το έκανε τελικά για να κλείσει το σετ και το ματς με 7-5.

TAGS ROLAND GARROS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ