MADRID OPEN

Σάκκαρη: Με τη Μασάροβα στον τρίτο γύρο του Madrid Open η Μαρία

Η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη © 2023 MARK J. TERRILL/AP IMAGES

Η Ρεμπέκα Μασάροβα θα είναι αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στον τρίτο γύρο του Madrid Open, με τις δύο τενίστριες να τίθενται αντιμέτωπες το Σάββατο (29/4).

Την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Madrid Open πήρε η Ρεμπέκα Μασάροβα (Νο74), καθώς επικράτησε της Ντόνα Βέκιτς με 6-1, 7-6(5), μετά από μία ώρα και 29 λεπτά αγώνα, και έκλεισε “ραντεβού” με τη Μαρία Σάκκαρη (Νο9) στους “32”.

Αυτή θα είναι η πρώτη on court συνάντηση της 27χρονης Ελληνίδας τενίστριας με την No74 της παγκόσμιας κατάταξης, που μετά τη σημερινή της νίκη αναμένεται να καταρρίψει το career high της, όταν ανανεωθούν τα WTA Rankings.

Αναφορικά με το παιχνίδι, η 23χρονη Ισπανίδα ξεκίνησε εντυπωσιακά στο 1ο set, πραγματοποιώντας στο ξεκίνημα ένα σερί με 3/3 κερδισμένα games, έχοντας και break στο ενδιάμεσο (3-0).

Μείωσε η 26χρονη Κροάτισσα με love game (40-0), όμως με νέο καθοριστικό σερί η Μασάροβα έκλεισε με επιτυχία την πρώτη στροφή του αγώνα, και έβαλε τα θεμέλια για τη straight νίκη (6-1).

Στο δεύτερο μέρος, η Ισπανίδα έκανε break με το “καλησπέρα”, ενώ επέκτεινε τη διαφορά με επιτυχημένο service game (2-0).

Άμεσα ανέκτησε το μομέντουμ η No23 του κόσμου, που έσβησε το αρχικό break και μέχρι το 7ο game έκανε άλλο ένα (5-2), όμως η Μασάροβα κατάφερε να επιστρέψει στη διεκδίκηση του ματς, απαντώντας στο 2ο break της αντιπάλου της (5-5).

Στο 11ο game η Ισπανίδα έφερε τα πάνω κάτω με μία ακόμα “παραβίαση” το service της Βέκιτς (6-5), όμως δεν σέρβιρε με επιτυχία για τη νίκη στην εξέλιξη του ματς, και έτσι οι δύο πλευρές κλήθηκαν να λύσουν τις διαφορές τους στο tie-break (6-6).

Εκεί, μετά από σχεδόν 11 λεπτά “μάχης”, η Μασάροβα νίκησε τη Βέκιτς με επιμέρους σκορ 7-5, και έκλεισε θέση για τον 3ο γύρο της WTA 1000 διοργάνωσης (7-6(5).

Πηγή: Tennis24

TAGS MADRID OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ