MADRID OPEN

Σάκκαρη - Κις 2-1: Μαχήτρια η Μαρία, πήρε την πρόκριση με ανατροπή στις 32 του Madrid Open

Η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη Ⓒ 2022 MARCIO JOSE SANCHEZ/ ASSOCIATED PRESS

Τρομερή ανατροπή από τη Μαρία Σάκκαρη (Νο5), με την Ελληνίδα τενίστρια να επικρατεί της Αμερικανίδας Μάντισον Κις (Νο22) με 2-1 σετ (6-7, 6-3, 6-4) και να παίρνει την πρόκριση στις "32" του Madrid Open.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο5) πάλεψε και άντεξε την πίεση της Μάντισον Κις (Νο22), παίρνοντας την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του Madrid Open, επικρατώντας της Αμερικανίδας με 2-1 σετ (6-7, 6-3, 6-4).

Οι δύο τενίστριες προσέφεραν τρομερό θέαμα σε ένα φανταστικό παιχνίδι. Στο πρώτο σετ οι δύο αθλήτριες έδωσαν μία πραγματική μάχη και οδηγήθηκαν σε tie break, όπου αν και Μαρία Σάκκαρη έσβησε τρία set point της Αμερικανίδας, η Κις τελικά ήταν η μεγάλη νικήτρια έπειτα από 18 πόντους.

Στο δεύτερο σετ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβασε το επίπεδό της και πήρε ένα καλό προβάδισμα με τρία σερί game, φτάνοντας στο 5-2 και κατακτώντας τελικά το δεύτερο σετ, για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Το τρίτο σετ ήταν αρκετά ισορροπημένο. Η Μαρία Σάκκαρη μετά από δύο σερί game της Κις επέστρεψε και πήρε το προβάδισμα με 4-3 για να τελειώσει το σετ με 6-3 και να πάρει το εισιτήριο για τρις 32 του τουρνουά.

Στο δεύτερο γύρο η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την 24χρονη Ρωσίδα Ντάρια Κασάτκινα (Νο23), που απέκλεισε την Ουγγαρέζα Μποντάρ στον α' γύρο me 4-6, 6-4, 6-3.

TAGS MADRID OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ