WTA

Σάκκαρη - Κις 2-0: Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση για τη Μαρία στα ημιτελικά της Ουάσιγκτον

Maria Sakkari of Greece celebrates after defeating Yuan Yue of China during their first round match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 16, 2023. (AP Photo/Aaron Favila)
Maria Sakkari of Greece celebrates after defeating Yuan Yue of China during their first round match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 16, 2023. (AP Photo/Aaron Favila) AP

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν απολαυστική απέναντι στη Μάντισον Κις επικράτησε 2-0 σετ και θα αντιμετωπίσει την Τζέσικα Πεγκούλα στα ημιτελικά του ημιτελικά του τουρνουά της Ουάσιγκτον.

Ούτε η κούραση δεν σταμάτησε την Μαρία Σάκκαρη. Σχεδόν 2,5 ώρες μετά τη νίκη της επί της Φερνάντες, η Σακ επέστρεψε στο κορτ επιβλήθηκε 2-0 σετ της Μάντισον Κις και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Ουάσιγκτον.

Πραγματοποιώντας γεμάτη εμφάνιση η Μαρία Σάκκαρη δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στο Νο16 της Παγκόσμιας κατάταξης και πήρε μια σπουδαία πρόκριση.

Στον ημιτελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (06/08) θα αντιμετωπίσει την Τζέσικα Πεγκούλα (Νο4). Οι δύο αθλήτριες γνωρίζονται καλά αφού έχουν τεθεί αντιμέτωπες άλλες επτά φορές με την Σάκκαρη να επικρατεί τις τέσσερις.

Το ματς: Οι δύο τενίστριες άρχισαν νευρικά το παιχνίδι προσπαθώντας η μία να κυριαρχήσει της άλλης είτε μέσα από γρήγορους πόντους, είτε μέσα από μεγάλα ράλι.

Στο έκτο game η Μαρία Σάκκαρη είχε πέντε χαμένες ευκαιρίες για break αλλά δεν μπόρεσε να τις εξαργυρώσει. Δε συνέβη όμως το ίδιο στο όγδοο game όπου η Σακ έκανε το break και έπειτα κράτησε το σερβίς της για να κλείσει το πρώτο σετ με 6-3.

Με κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο σετ η Μαρία Σάκκαρη άρχισε το δεύτερο με break. Αυτό ήταν αρκετό για την Μαρία Σάκκαρη η οποία στη συνέχεια έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι και κατάφερε να φτάσει σε μία μεγάλη πρόκριση.

TAGS WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ