US OPEN

Σάκκαρη: Κινδυνεύει να χάσει έδαφος για το WTA Finals

Maria Sakkari, of Greece, returns a shot to Wang Xiyu, of China, during the second round of the US Open tennis championships, Wednesday, Aug. 31, 2022, in New York. (AP Photo/John Minchillo)
Maria Sakkari, of Greece, returns a shot to Wang Xiyu, of China, during the second round of the US Open tennis championships, Wednesday, Aug. 31, 2022, in New York. (AP Photo/John Minchillo) AP

Ο πρόωρος αποκλεισμός της Μαρίας Σάκκαρη από το US Open μπορεί να την οδηγήσει σε απώλεια εδάφους στην προσπάθεια που κάνει να βρεθεί ξανά στο WTA Finals.

Η ήττα από τη Γουάνγκ και ο αποκλεισμός της από το δεύτερο γύρο του US Open μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση τη Μαρία Σάκκαρη στην προσπάθεια που κάνει να βρεθεί στο WTA Finals.

Η μόνη που έχει εξασφαλισμένη θέση εδώ και καιρό είναι η Σβιόντεκ. από εκεί και πέρα η Ζαμπέ είναι κοντά στην πρόκρισή της. Οι υπόλοιπες έξι θέσεις του τουρνουά αναζητούν κάτοχο και όλα είναι ανοικτά.

Αυτή τη στιγμή η Μαρία Σάκκαρη είναι στην έβδομη θέση με 2358 βαθμούς και από την πορεία που θα έχουν αθλήτριες που βρίσκονται από κάτω της θα εξαρτηθεί το ποιες θα την περάσουν και πόσο έδαφος θα χάσει.

Υπάρχουν επτά αθλήτριες οι οποίες βρίσκονται σχετικά κοντά της και μπορούν με μία καλή πορεία να βρεθούν από πάνω της. Όλα αυτά θα μπορέσουμε να τα δούμε με μεγαλύτερη ασφάλεια όσο θα προχωρά το US Open και θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

TAGS US OPEN WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ