ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Κέρδισε την Γκαρσιά και προκρίθηκε στις "16" του Indian Wells

Maria Sakkari, of Greece, reacts after winning a set against Caroline Garcia, of France, at the BNP Paribas Open tennis tournament, Monday, March 11, 2024, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Maria Sakkari, of Greece, reacts after winning a set against Caroline Garcia, of France, at the BNP Paribas Open tennis tournament, Monday, March 11, 2024, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Η Μαρία Σάκκαρη έκλεισε θέση για τον τέταρτο γύρο του Indian Wells, επικρατώντας άνετα με 2-0 σετ της Καρολίν Γκαρσία, μέσα σε μία ώρα και 19 λεπτά.

Εντυπωσιακή η Μαρία Σάκκαρη, χρειάστηκε λιγότερο από 80 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καρολίν Γκαρσία (Νο. 26) στον τρίτο γύρο του Indian Wells. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) και προκρίθηκε στον 4ο γύρο για τρίτη διαδοχική χρονιά. Εκεί θα βρει στο δρόμο της ακόμη μία Γαλλίδα, την 21χρονη Νταϊάν Παρί (Νο. 61).

Η Σάκκαρη ξεκίνησε μουδιασμένα το ματς, χάνοντας τα πρώτα δύο games. Πολύ γρήγορα όμως ανέβασε στροφές και κερδίζοντας τα έξι από τα επόμενα επτά games, κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-3.

Με φόρα από το 1-0, πήρε τα πρώτα τρία games στο δεύτερο σετ, κάνοντας δύο breaks. Στο 4ο game η Γκαρσιά έβγαλε μία προσωρινή αντίδραση, αφού πήρε πίσω το ένα break. Από εκεί και πέρα όμως, η Σάκκαρη υπερασπίστηκε το σερβίς της κι έκλεισε το ματς, κατακτώντας το 2ο σετ με 6-4.

Η Σάκκαρη ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας 76% επιτυχία πίσω από το πρώτο σερβίς (25/33 πόντους) και 4/4 break points! Επίσης έβγαλε τέσσερις άσους και είχε τρία διπλά λάθη.

Σημειώνεται, ότι για τη Μαρία αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη επί της Γκαρσιά, σε επτά συνολικά αναμετρήσεις τους. Οι τρεις προηγούμενες ήρθαν μέσα στο 2023 στην Ντόχα, τη Γουαδαλαχάρα και το Τόκυο.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ