WTA

Σάκκαρη: Η Μαρία θα παίξει κόντρα στην Μάρτιτς στον ημιτελικό του Λιντς το απόγευμα του Σαββάτου

Maria Sakkari of Greece plays a forehand return to Yuan Yue of China during their first round match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 16, 2023. (AP Photo/Aaron Favila)
Maria Sakkari of Greece plays a forehand return to Yuan Yue of China during their first round match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 16, 2023. (AP Photo/Aaron Favila) AP

Η Πέτρα Μάρτιτς επικράτησε 2-0 σετ της Κλάρα Τάουσον και θα είναι η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στον ημιτελικό του Λιντς το απόγευμα του Σαββάτου (11/02, περίπου στις 17.00).

Την αντίπαλό της στα ημιτελικά του Λιντς έμαθε η Μαρία Σάκκαρη (Νο7). Αυτή θα είναι η Πέτρα Μάρτιτς η οποία επικράτησε 2-0 σετ της Κλάρα Τάουσον.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο αθλήτριες αναμένεται να αρχίσει περίπου στις 17.00 αφού είναι δεύτερη στο πρόγραμμα μετά από τον άλλο ημιτελικό ανάμεσα στην Ποτάποβα και την Βοντρούσοβα.

Σάκκαρη και Μάρτιτς έχουν τεθεί αντιμέτωπες άλλες δύο φορές, με τη 27χρονη Ελληνίδα να έχει επικρατήσει και τις δύο φορές. Η τελευταία από αυτές ήταν πριν περίπου ένα μήνα στο United Cup.

Η 32χρονη Μάρτιτς είναι μια αθλήτρια που θέλει προσοχή. Έχει φτάσει μέχρι το Νο14 της Παγκόσμιας κατάταξης ενώ τώρα βρίσκεται στο Νο34.

Δεδομένα θα κερδίσει κάποιες θέσεις μετά την πορεία της στο Λιντς, κάτι που δεν ισχύει για τη Μαρία Σάκκαρη αφού δεν θα ανέβει πάνω από το Νο7 από το οποίο ξεκίνησε την παρουσία της στο τουρνουά.

TAGS WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ