ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Η κλήρωση της Μαρίας στο Madrid Open

Η Μαρία Σάκκαρη στο Madrid Open
Η Μαρία Σάκκαρη στο Madrid Open © 2023 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Την Κυριακή (21/4) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Madrid Open, που θα ξεκινήσει στις 23 Απριλίου, με τη Μαρία Σάκκαρη να μαθαίνει το μονοπάτι της στο τουρνουά.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο6) θα ριχτεί την ερχόμενη εβδομάδα στη μάχη του Madrid Open, στο 2ο τουρνουά που θα λάβει μέρος τη χωμάτινη περίοδο, με τις αναμετρήσεις να ξεκινούν στις 23 Απριλίου.

Η κλήρωση έφερε τη Νο5 στο ταμπλό στο πάνω μέρος, εκεί όπου πρεμιέρα θα κάνει κόντρα στην Ντόνα Βέκιτς ή σε κάποια παίκτρια από τα προκριματικά.

Εφόσον προκριθεί στον 3ο γύρο, πιθανή αντίπαλος θα είναι το Νο28 του ταμπλό Ελίζ Μέρτενς. Στη συνέχεια, υποψήφια αντίπαλος για τη Μαρία θα είναι η Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια ή η Έμα Ναβάρο.

Στην 8άδα η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την Ίγκα Σφιόντεκ, Νο1 στον κόσμο Αν πάρει τη πρόκριση για τα ημιτελικά έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στις Κόκο Γκοφ, Ονς Ζαμπέρ, Γελένα Οσταπένκο.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό και βασικότερη σύμφωνα με την κατάταξη υποψήφια για τον τελικό είναι η Αρίνα Σαμπαλένκα Νο2 στον κόσμο και Έλενα Ριμπάκινα Νο4, με τις οποίες οι Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπορεί να βρεθεί αντίπαλος μόνο στον τελικό.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ MADRID OPEN WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ