ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Η κλήρωση στο Indian Wells, απευθείας στον δεύτερο γύρο η Ελληνίδα

Η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Κουντερμέντοβα στον τρίτο γύρο του Australian Open
Η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Κουντερμέντοβα στον τρίτο γύρο του Australian Open © 2022 HAMISH BLAIR / AP IMAGES

Πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (8/3) η κλήρωση του Idian Wells, το οποίο ξεκινά στις 10 Μαρτίου, με τη Μαρία Σάκκαρη να περνά με μπάι στον δεύτερο γύρο.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο6) δεν θα αγωνιστεί στον πρώτο γύρο του Indian Wells που ξεκινά την Πέμπτη (10/3), καθώς πέρασε απευθείας στον δεύτερο γύρο του τουρνουά, oύσα Νο6 του ταμπλό.

Εκεί η Ελληνίδα τενίστρια θα συναντήσει τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Ίρινα Μπέγκου και την Κατερίνα Σινιάκοβα. Κόντρα στην 25χρονη Σινιάκοβα (Νο55) η Σάκκαρη έχει ρεκόρ 2-2, ενώ απέναντι στη Μπέγκου (Νο72) προηγείται 2-1.

Αν ξεπεράσει το εμπόδιο θα τεθεί αντιμέτωπη με μία εκ των Κβίτοβα, Οσόριο (φιναλίστ στο Μοντερέι την περασμένη εβδομάδα) ή Σάσνοβιτς. Με την αριστερόχειρα Κβίτοβα έχει ένα ισορροπημένο head to head ρεκόρ (3-3).

Στη συνέχεια, στη φάση των 16 θα παίξει είτε με την Τζαμπέρ (Νο9 του ταμπλό), είτε τη Μέρτενς, ενώ στα προημιτελικά οι Σαμπαλένκα (Νο2 στο ταμπλό) και Αζαρένκα είναι οι πιθανότερες αντίπαλοι.

Αν η πορεία της Σάκκαρη συνεχιστεί μέχρι τα ημιτελικά, τότε θα κληθεί να υπερκεράσει το εμπόδιο μίας εκ των Κονταβέιτ και Μπαντόσα, οι οποίες θα πρέπει να ξεπεράσουν τις Οσταπένκο, Οσάκα, ή Πέγκουλα και Στέφενς.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ