ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Η κίνηση από δύο θαυμάστριές της που την συγκίνησε μετά τον αποκλεισμό της από το Montreal Masters

Η Μαρία Σάκκαρη αποχαιρετά τον κόσμο του Australian Open μετά τον αποκλεισμό της
Η Μαρία Σάκκαρη αποχαιρετά τον κόσμο του Australian Open μετά τον αποκλεισμό της © 2023 ASANKA BRENDON RATNAYAKE / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Montreal Masters, ωστόσο δύο θαυμάστριές της φρόντισαν να της φτιάξουν την διάθεση, δίνοντάς της ένα συμβολικό δώρο.

Η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε πρόωρα από το τουρνουά του Καναδά, μετά την ήττα της με 2-0 σετ από την Ντάνιελ Κόλινς στον πρώτο της αγώνα στο τουρνουά.

Ωστόσο, δύο θαυμάστριές της φρόντισαν να της φτιάξουν την διάθεση. Μετά την λήξη της αναμέτρησης δύο μικρά κορίτσια την πλησίασαν, της μίλησαν στα ελληνικά και της έδωσαν δώρο ένα βραχιόλι, το οποίο έγραφε "Σε αγαπάμε".

Η Ελληνίδα τενίστρια συγκινήθηκε με αυτή τους την κίνηση. Η ίδια μάλιστα γνωστοποίησε το γεγονός μέσω ενός story στο Instagram. Ανήρτησε μία φωτογραφία με το βραχιόλι στο χέρι της.

Το στόρι της Μαρίας Σάκκαρη για το δώρο που δέχτηκε
Το στόρι της Μαρίας Σάκκαρη για το δώρο που δέχτηκε INSTAGRAM STORY/ @MARIASAKKARI

"Σήμερα μετά τον αγώνα μου, δύο κοριτσάκια μού μίλησαν ελληνικά και μου έδωσαν αυτό το βραχιόλι! Ήταν το πιο χαριτωμένο πράγμα που υπήρξε ποτέ, ήταν τόσο ευγενικές. Αν κάποιος από τους γονείς τους το δει αυτό, παρακαλώ ας μου στείλει ένα μήνυμα", έγραψε χαρακτηριστικά.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ SPORTS & GOSSIP WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ