ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη - Γκρατσέβα 2-0: Με φόρα η Μαρία προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Αυστρίας

Η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη @ 2023 MARK BAKER / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη ισοπέδωσε τη Ρωσίδα και Νο84 τενίστρια του κόσμου, Βαρβάρα Γκρατσέβα, με 2-0 σετ (6-4, 6-2) και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά στο indoor 250άρι τουρνουά της Αυστρίας.

Μετά την Παρίθα Ντίας, η Μαρία Σάκκαρη (Νο7) πέρασε και το εμπόδιο της Ρωσίδας και Νο84 τενίστριας του κόσμου, Βαρβάρα Γκρατσέβα, με 2-0 σετ (6-4, 6-2) και προκρίθηκε στις "8" στο indoor 250άρι τουρνουά του Λιντς.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ντόνα Βέκιτς (Νο33) και Μάντισον Μπρενγκλ (Νο82), που θα τεθούν αντιμέτωπες την Πέμπτη (9/2).

Η Ελληνίδα τενίστρια πανηγύρισε την 7η νίκη της μέσα στο 2023 και 2η συνεχόμενη αυτή την εβδομάδα στην Αυστρία.

Κερδίζοντας οκτώ από τα τελευταία δέκα games του ματς, η 27χρονη Ελληνίδα έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, συνεχίζοντας τις πειστικές εμφανίσεις, λίγες ώρες μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα της στο τουρνουά, απέναντι στην Ισπανίδα, Νούρια Παρίθας Ντίαθ.

Για ένα set ήταν ανταγωνιστικό το παιχνίδι, με τη Νο7 τενίστρια του κόσμου να… πατάει γκάζι από το 4-4 του εναρκτήριου κομματιού, για να πανηγυρίσει την άνετη νίκη, επί της Νο84 στην παγκόσμια κατάταξη.

Με μόλις 14 αβίαστα λάθη ολοκλήρωσε τον αγώνα η Σάκκαρη, που δεν επέτρεψε στην αντίπαλό της να φτάσει σε break!

Το σερβίς της δούλεψε υπέροχα για 2η σερί μέρα και με 42/61 κερδισμένους πόντους πίσω από αυτό, δεν αντιμετώπισε περαιτέρω δυσκολίες, σβήνοντας και τις έξι ευκαιρίες για break, που δημιούργησε η Γκρατσέβα.

Εκμεταλλευόμενη 3/12 break points, η Νο1 του ταμπλό πέτυχε την 412η νίκη της καριέρας της.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ