ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Έκανα διαφορετικά πράγματα και λειτούργησαν, να φτάσω ως τα ημιτελικά"

Greece's Maria Sakkari celebrates against Karolina Muchova of the Czech Republic during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Sunday, May 28, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Greece's Maria Sakkari celebrates against Karolina Muchova of the Czech Republic during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Sunday, May 28, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard) AP

Η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της επί της Κορνέ υποστήριξε πως έκανε ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με την ήττα της στο Νότιγχαμ από την ίδια αντίπαλο και στάθηκε στον στόχο της στο τουρνουά.

Η Μαρία Σάκκαρη μετά την εύκολη επικράτηση της επί της Κορνέ στο Βερολίνο υποστήριξε πως έκανε ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με την ήττα της στο Νότιγχαμ από την ίδια αντίπαλο και στάθηκε στον στόχο της στο τουρνουά που δεν είναι άλλος από την παρουσία της τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά του τουρνουά.

Επειδή έχασες την περασμένη εβδομάδα από την Κορνέ, υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι η Μαρία δεν χάνει δύο φορές στο χορτάρι από την ίδια αντίπαλο, σωστά;

"Είναι ρητό; Αν το βγάλατε τώρα, το παίρνω! Ήταν δύσκολο, την περασμένη εβδομάδα δεν ήταν καλό ματς από πλευράς μου. Προσπάθησα αυτή τη φορά να κάνω διαφορετικά πράγματα και λειτούργησαν.

Η Αλιζέ είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, βγάζει πολλά χτυπήματα. Οι συνθήκες ήταν διαφορετικές σήμερα, είχε υγρασία, αργή αλλά χαμηλή αναπήδηση. Ήταν η πρώτη μου φορά φέτος στο κεντρικό γήπεδο και ήθελα να βρω ρυθμό, τα πήγα καλά".

Για το πρώτο σετ που ξεκίνησε δυνατά αλλά δυσκολεύτηκε να το πάρει:

"Δεν ήταν εύκολο, βοήθησε το ότι ήμουν μπροστά με δύο μπρέικ. Έχασα το πρώτο και έσωσα αρκετά μπρέικ πόιντ στο τελευταίο γκέιμ, έδειξα δύναμη και καλό επίπεδο σε αυτό το σημείο".

Και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας:

"Ο στόχος είναι να φτάσω τουλάχιστον στα ημιτελικά όπως πέρυσι. Το απόλαυσα τότε και τώρα υπάρχουν πολλές βελτιώσεις, που το κάνουν ένα από τα καλύτερα τουρνουά της σεζόν. Έχουμε καλό καιρό πλέον, η πόλη είναι εκπληκτική, καλό φαγητό, τι άλλο να ζητήσεις;".

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ