ROLAND GARROS

Σάκκαρη: "Έχω μείνει άφωνη, θα δώσω τα πάντα για να μείνω μέχρι το τέλος"

Σάκκαρη: "Έχω μείνει άφωνη, θα δώσω τα πάντα για να μείνω μέχρι το τέλος"
Η Μαρία Σάκκαρη σε μια από τις προσπάθειές της με τον Σοφία Κένιν @ 2021 THIBAULT CAMUS / ASSOCIATED PRESS

Η Μαρία Σάκκαρη είπε μετά τον αγώνα ότι έχει μείνει άφωνη και θα δώσει τα πάντα για να μείνει μέχρι το τέλος στο Roland Garros. Αναλυτικά οι δηλώσεις της στην Μαριόν Μπαρτολί.

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε εκπληκτικό αγώνα απέναντι στη Σοφία Κένιν, τη νίκησε με 2-0 σετ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά του Roland Garros. Η 25χρονη τενίστρια ήταν φανταστική, δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Αμερικανίδα και κατάφερε να περάσει στην οκτάδα, δείχνοντας ότι είναι έτοιμη για να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Η Σάκκαρη είπε μετά τον αγώνα στην Μαριόν Μπαρτολί: "Εσύ το ξέρεις καλύτερα πώς είναι το συναίσθημα. Έχω μείνει άφωνη, είναι ένα από τα καλύτερά μου τουρνουά. Αγαπώ το Παρίσι, περνάω υπέροχα. Δεν θέλω να φύγω σύντομα και θα δώσω τα πάντα για να μείνω μέχρι το τέλος.

"Απολαμβάνω το παιχνίδι μου και τις στιγμές στο court. Πήρα αυτοπεποίθηση μετά τον πρώτο αγώνα που έπαιξα πολύ καλά. Δεν με βασανίζει όταν είμαι στο γήπεδο. Ήμουν έτοιμη για μάχη σήμερα, ήρθα, έπαιξα και κέρδισα".

TAGS ROLAND GARROS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ