ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Δεν έπαιξα πολύ καλά, αλλά ήμουν πολύ δυνατή πνευματικά"

Η Μαρία Σάκκαρη στο Indian Wells
Η Μαρία Σάκκαρη στο Indian Wells © 2023 MARK J. TERRILL / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη υποστήριξε ότι η Αρίνα Σαμπαλένκα, που θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Madrid Open είναι "η πιο δύσκολη αντίπαλος", ενώ δήλωσε περήφανη για την μέχρι τώρα πορεία της στο τουρνουά.

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στον ημιτελικό του Madrid Open και την Πέμπτη (4/5) το απόγευμα θα τεθεί αντιμέτωπη με το No2 του κόσμου Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η Ελληνίδα τενίστρια είπε χαρακτηριστικά για την αντίπαλό της μετά την πρόκριση που εξασφάλισε: "Είναι πιθανότατα η πιο δύσκολη αντίπαλος αυτή τη στιγμή.

Είναι σε εξαιρετική φόρμα και είναι πολύ δυνατή παίκτρια. Θα το σκεφτώ από αύριο το βράδυ. Τώρα θέλω να απολαύσω τη νίκη μου, σημαίνει πολλά για μένα. Δεν έπαιξα πολύ καλά σήμερα, ήμουν όμως πολύ δυνατή πνευματικά", είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πώς θα γιορτάσει τη νίκη της:

"Με ένα ωραίο βραδινό και απλά ξεκούραση. Θα απολαύσω την αυριανή μέρα που έχω ρεπό. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω φτάσει τόσο μακριά στη Μαδρίτη. Θέλω να φτάσω όσο το δυνατόν πιο μακριά. Σημαίνει πολλά για μένα, είμαι ενθουσιασμένη που συνεχίζω."

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ MADRID OPEN WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ