ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Άργησα να μπω στο Top10, αλλά τώρα αγωνίζομαι στο ούσα στο Top5"

Η Μαρία Σάκκαρη στη Ρώμη
Η Μαρία Σάκκαρη στη Ρώμη PHOTO BY OSCAR BARROSO / SPAIN DPPI VIA AFP

Η Μαρία Σάκκαρη μετά την επικράτηση της επί της Μπιουρέλ αναφέρθηκε στο πόσο της αρέσει να παίζει στο Rolland Garros και στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Rolland Garros επικρατώντας με 2-0 σετ της Μπιουρέλ και έδειξε έτοιμη να αντιμετωπίσει την Μούχοβα από την Τσεχία στον επόμενο γύρο.

Η Ελληνίδα τενίστρια στις δηλώσεις της μετά την επικράτηση της στάθηκε στο πόσο της αρέσει να παίζει με κόσμο ενώ σημείωσε πως αν και άργησε να μπει στο top10 πλέον αγωνίζεται ως μέλος του top5.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Είναι το αγαπημένο μου τουρνουά έχω καλές αναμνήσεις από εδώ. Ξέρω πως το 99% του κόσμου υποστηρίζει την Κλάρα που είναι κατανοητό γιατί είναι από τη Γαλλία αλλά αυτή η ατμόσφαιρα είναι κάτι το απίστευτο. Χαίρομαι που επιστρέψαμε όμως πίσω σε αυτή την ατμόσφαιρα με θεατές στην εξέδρα".

Για την Μπιουρέλ:

"Νομίζω πως έχει αρκετές δυνατότητες, μπορεί να αναπτυχθεί, είναι αθλητική, τα χτυπήματα της είναι καλά και είναι καλό που έχει τη βοήθεια της κυβέρνησης της Γαλλίας και της ομοσπονδίας και είμαι σίγουρη πως θα τη δούμε και στα επόμενα Roland Garros".

Για την σκληρή δουλειά της ίδιας:

"Πολλές κοπέλες μπαίνουν στο τοπ τεν σε ηλικία 18 ετών εμένα μου ποήρε λίγο παραπάνω χρόνο. Είναι καλό να έχεις καλή ομάδα γύρω σου και να πιστεύεις σε αυτό που θες να κάνεις και πιστεύω πως είναι περήφανοι για μένα".

Για το πρώτο της παιχνίδι στο Rolland Garros:

"Πρώτη φορά έπαιξα σε αυτό το γήπεδο με αυτόν τον κόσμο, είναι για μένα μια ανταμοιβή να είμαι εδώ ως παίκτρια τοπ 5 είναι ωραίο που υπάρχει κόσμος και βιώνω αυτή την ατμόσφαιρα".

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ROLAND GARROS WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ