ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Απίστευτη ατμόσφαιρα, σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας"

Σάκκαρη: "Απίστευτη ατμόσφαιρα, σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας"

Η Μαρία Σάκκαρη ευχαρίστησε το κοινό που βρέθηκε στο Arthur Ashe, το οποίο έδειξε την υποστήριξή του προς το πρόσωπό της, στην αναμέτρηση με την Μπιάνκα Αντρεέσκου.

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στην προημιτελική φάση του US Open, καθώς νίκησε στην Μπιάνκα Αντρεέσκου με 2-1 σετ και θα τεθεί αντιμέτωπη με την Τσέχα τενίστρια Καρολίνα Πλίσκοβα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, στις δηλώσεις της στο court αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης εξέφρασε μεταξύ άλλων τη χαρά της που φτάνει τόσο ψηλά στη διοργάνωση για πρώτη φορά, ενώ ευχαρίστησε το κοινό που την υποστήριξε κόντρα στην Καναδή τενίστρια.

Η Μαρία Σάκκαρη αναφέρει στην ανάρτησή της: "Μια απίστευτη ατμόσφαιρα απόψε, όπου έφτασα στον πρώτο μου προημιτελικό στο US Open. Σας ευχαριστώ όλους για την τεράστια υποστήριξη σήμερα".

Το συγκεκριμένο επίτευγμα της Μαρίας Σάκκαρη έχει τεράστιο αντίκτυπο και στη θέση της στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς κάνει ένα τεράστιο άλμα τουλάχιστον τεσσάρων θέσεων. Αν προχωρήσει στη διοργάνωση μπορεί να αναρριχηθεί πιο ψηλά στη βαθμολογία.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ US OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ