WTA

Σάκκαρη: "Αγαπώ την Ιαπωνία και ήθελα πολύ να παίξω καλά εδώ"

Η Μαρία Σάκκαρη σε προσπάθειά της στο US Open | 28 Αυγούστου 2023
Η Μαρία Σάκκαρη σε προσπάθειά της στο US Open | 28 Αυγούστου 2023 @2023 CHARLES KRUPA/AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη δεν έκρυψε το ενθουσιασμό της μετά από την πειστική νίκη της επί της Καρολίν Γκαρσία στα προημιτελικά του Pan Pacific Open, τονίζοντας πως όταν είναι χαρούμενη και χαμογελάει στο κορτ, παίζει καλά.

Η Καρολίν Γκαρσία, Νο 10 στο ράνκινγκ, φάνταζε ως ένα δύσκολο εμπόδιο για την Μαρία Σάκκαρη στο δρόμο προς τα ημιτελικά του Pan Pacific Open, όμως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο 6 στον κόσμο, ήταν καθόλα εντυπωσιακή από την αρχή μέχρι το τέλος και πήρε μία σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μάλιστα, αμέσως μετά από την επιτυχία της έβγαλε στη φόρα το... μυστικό της, τονίζοντας πως όταν χαμογελάει, αποδίδει καλύτερα στα κορτ και έχει επιτυχίες.

"Το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, το να είμαι χαρούμενη και να χαμογελάω στο court με κάνει να παίζω καλά. Απολαμβάνω το χρόνο μου στο γήπεδο.

Προφανώς υπάρχει μια μεγάλη διαδικασία από πίσω για να βγει αυτό στο κορτ, αλλά νιώθω πως όσο πιο χαρούμενη και χαμογελαστή είμαι σε αυτό, τόσο καλύτερα θα παίζω.

Αγαπώ την Ιαπωνία και ήθελα πολύ να παίξω καλά εδώ, πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής", τόνισε αρχικά η 28χρονη αθλήτρια, για να προσθέσει αναφορικά με την αναμέτρησή της με την Γκαρσία:

"Ακολούθησα το ίδιο πλάνο παιχνιδιού με την προηγούμενη εβδομάδα. Προφανώς δεν είναι εύκολο όταν αντιμετωπίζεις την ίδια παίκτρια 2 φορές μέσα σε λίγες ημέρες.

Η Καρολίν είναι εκπληκτική παίκτρια και είναι πάντα δύσκολο να την αντιμετωπίζεις. Σήμερα έπαιξα πάρα πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στα ημιτελικά".

TAGS WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ