ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Γκαρσιά - Σάκκαρη 0-2: Σαρωτική η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, πέρασε σαν σίφουνας στα ημιτελικά

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα © 2023 REFUGIO RUIZ / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν κυρίαρχη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σερβίς και επιβλήθηκε με 6-2, 6-2 της Καρολίν Γκαρσιά, για να πάρει πανηγυρικά το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Pan Pacific Open στο Τόκιο.

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Pan Pacific Open του Τόκιο με επιβλητικό τρόπο πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο.6 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ (6-2, 6-2) της Καρολίν Γκαρσιά και πήρε το εισιτήριο για τις "4" της διοργάνωσης.

Η Σάκκαρη δεν επέτρεψε στην αντίπαλό της να αμφισβητήσει την υπεροχή της και πήρε άνετα τόσο το πρώτο όσο και το δεύτερο σετ. Στα ημιτελικά η Ελληνίδα θα αντιμετωπίσει την Τζέσικα Πεγκούλα, Νο.4, στην παγκόσμια κατάταξη, με τον αγώνα μεταξύ των δύο τενιστριών να είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (30/09).

Σημειώνεται πως αυτός είναι ο 8ος ημιτελικός μέσα στο 2023 στον οποίο δηλώνει παρούσα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, δείγμα της εξαιρετικής αγωνιστικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται και η οποία την διατηρεί άλλωστε στις πρώτες θέσεις του ράνκινγκ.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ