ROLAND GARROS

Ρούνε: Ο εκνευρισμός του στο ματς με τον Ρουντ, η φυγή της μητέρας του και η δικαιολόγηση της κατάστασης

Ρούνε: Ο εκνευρισμός του στο ματς με τον Ρουντ, η φυγή της μητέρας του και η δικαιολόγηση της κατάστασης

Η συμπεριφορά του Χόλγκερ Ρούνε στο ματς με τον Κάσπερ Ρουντ έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, ενώ πολλοί θεωρούν ότι εκείνη που τα άκουσε ήταν η μητέρα του η οποία και αποχώρησε κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ.

Ιδιαίτερα άσχημη εντύπωση έκανε ο έντονος εκνευρισμός που έβγαλε στο κορτ ο Ρούνε στην αναμέτρησή του με τον Κάσπερ Ρουντ για τα προημιτελικά του Roland Garros.

Ο 19χρονος Δανός δεν ήταν λίγες οι φορές κατά τις οποίες φώναξε κατά τη διάρκεια του αγώνα λέγοντας και κάποια... γαλλικά στη γλώσσα του, ενώ κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ φώναξε σε κάποιον από την ομάδα του να φύγει.

Ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε δευτερόλεπτα μετά τη μητέρα του να αποχωρεί και πολλοί ήταν εκείνοι που μετέφρασαν το συγκεκριμένο σκηνικό ως καυγά του Ρούνε μαζί της.

Μετά το τέλος του αγώνα τόσο ο 19χρονος Δανός όσο και η μητέρα του τοποθετήθηκαν για το συμβάν δίνοντας μια διαφορετική εκδοχή.

Ο Ρούνε δήλωσε από την μεριά του: "Αγαπώ τη μητέρα μου και δεν την έδιωξα από το στάδιο. Όταν είμαι απογοητευμένος με βοηθάει να αποχωρεί από το στάδιο είτε η μητέρα μου, είτε ο προπονητής μου, για να μην έχω δυο άτομα εκεί. Επίσης είχε φύγει και στον αγώνα με τον Τσιτσιπά, για να ηρεμήσω. Είναι δική της απόφαση, όχι δική μου".

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της μητέρας του: "Είχα φύγει και στον αγώνα με τον Τσιτσιπά σε ένα σημείο. Όταν ο Χόλγκερ έχει πολλά στο κεφάλι του, κάποιες φορές είναι πιο εύκολο να έχει έναν άνθρωπο εκεί, τον προπονητή του. Το ίδιο επέλεξα να κάνω και σήμερα, για να του δώσω τη δυνατότητα να ηρεμήσει και να καθαρίσει το μυαλό του. Προφανώς ήταν κουρασμένος, ήταν αργά και σκέφτηκα ότι μπορεί να τον βοηθούσε".

Βέβαια, αυτές οι εξηγήσεις δε φάνηκε να πείθουν τους χρήστες των social media οι οποίοι έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Ρούνε.

TAGS ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ