ATP FINALS

Ρούμπλεφ για Τσιτσιπά: "Δε νομίζω πως έχει καλύτερα χτυπήματα από τα δικά μου"

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ
Ο Αντρέι Ρούμπλεφ @ 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ απάντησε στον Στέφανο Τσιτσιπά για όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το ματς, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι δεν θεωρεί ότι ο Έλληνας πρωταθλητής έχει καλύτερα χτυπήματα από τα δικά του.

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ ρωτήθηκε για τα σχόλια του Στέφανου Τσιτσιπά στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τη νίκη του με ανατροπή στην τελευταία αγωνιστική των ATP Finals και απάντησε ότι δεν γνωρίζει αν διαθέτει λίγα εργαλεία στο παιχνίδι του ή όχι.

Παράλληλα αναγνωρίζει ότι ο Έλληνας πρωταθλητής είναι καλύτερος από αυτόν, μιας και είναι πιο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη, αλλά δεν θεωρεί ότι έχει καλύτερα χτυπήματα από τα δικά του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντρέι Ρούμπλεφ: "Δεν ξέρω αν έχω λίγα εργαλεία ή όχι. Προφανώς θεωρείται έτσι κι αλλιώς καλύτερος παίκτης από εμένα γιατί βρίσκεται πιο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη, αλλά αν αναλύσουμε τους μεταξύ μας αγώνες, όλοι ήταν μεγάλες μάχες, εκτός μόνο από τον τελικό του Μόντε Κάρλο, όπου με κέρδισε εύκολα.

Δεν νιώθω πως τον κέρδισα αξιοποιώντας τα λίγα εργαλεία που διαθέτω. Δεν ξέρω, ίσως το backhand του να είναι καλύτερο, αλλά δεν πιστεύω πως διαθέτει καλύτερο forehand, ούτε ότι βάζει περισσότερη ταχύτητα στην μπάλα. Μπορεί επίσης να κινείται γρηγορότερα στο court, αλλά ειλικρινά, δε νομίζω πως έχει καλύτερα χτυπήματα από τα δικά μου".

TAGS ATP FINALS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ