ROME MASTERS

Rome Masters: Εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού η Ραντουκάνου

Η Έμα Ραντουκάνου στον πρώτο γύρο του Australian Open
Η Έμα Ραντουκάνου στον πρώτο γύρο του Australian Open PHOTO CREDITS: 2022 TERTIUS PICKARD / AP IMAGES

Η Έμα Ραντουκάνου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα της κόντρα στην Μπιάνκα Αντρεέσκου λόγω προβλήματος τραυματισμού και έτσι ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Rome Masters.

Η Έμα Ραντουκάνου στάθηκε άτυχη και εγκατέλειψε με πρόβλημα τραυματισμού στο ντεμπούτο της στο Internazionali BNL D’Italia της Ρώμης.

Η 19χρονη Βρετανίδα, πρωταθλήτρια του Αμερικανικού Όπεν 2021 και Νο12 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ματς κόντρα στην Μπιάνκα Αντρέσκου (No90) και αποσύρθηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Άδοξο ήταν το τέλος στο μεγάλο ντέρμπι 1ου γύρου στην ιταλική πρωτεύουσα, με την Αντρέσκου να επικρατεί 6-2, 2-1, με εγκατάλειψη της Ραντουκάνου, εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού.

Δυο ιατρικά timeouts κάλεσε η 19χρονη, πριν τελικά ολοκληρώσει την προσπάθειά της, με την Αντρέσκου να παίρνει το εισιτήριο για τον 2ο γύρο, όπου θα συναντήσει την 30χρονη lucky loser, Νούρια Παριζά Ντίαζ.

Η Ισπανίδα από την πλευρά της, εκμεταλλεύτηκε την απόσυρση της συμπατριώτισσάς της, Σάρα Σορίμπες Τόρμο και πέρασε στον 2ο γύρο.

Η Τόρμο ήταν μπροστά στο σκορ με set και break (6-1, 4-3), όμως αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και αποχώρησε από το court, “δωρίζοντας” την πρόκριση στην αντίπαλό της.

Στον 2ο γύρο προκρίθηκε και η πρωταθλήτρια του Mutua Madrid Open, Ονς Ζαμπέρ (Νο7), που επικράτησε της Σοράνια Κιρστέα (Νο26) με 6-0, 7-6(1) και στην επόμενη φάση του θεσμού θα αντιμετωπίσει την Άιλα Τομλιάνοβιτς.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS ROME MASTERS WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ