ROLAND GARROS

Roland Garros: "Ζεσταίνεται" για το 14ο ο Ναδάλ

Ο Ράφα Ναδάλ στη διάρκεια του αγώνα με του με τον Σίνερ | 7 Ιουνίου 2021
Ο Ράφα Ναδάλ στη διάρκεια του αγώνα με του με τον Σίνερ | 7 Ιουνίου 2021 2021 MICHEL EULER/ASSOCIATED PRESS

Ο Ράφα Ναδάλ συνέτριξε τον Γιανίκ Σίνερ με 3-0 σετ (7-5, 6-3, 6-0) και πέρασε στα προημιτελικά του Roland Garros.

Άπαξ και έβαλε το αλάνθαστο mode του στο "ΟΝ", ο Ράφα Ναδάλ έγινε άπαιχτος και συνέτριψε τον Γιανίκ Σίνερ για να σφραγίσει” την πρόκρισή του στον 5ο συνεχόμενο προημιτελικό του στο Roland Garros.

Ο 35χρονος Ισπανός αν και βρέθηκε ένα game μακριά από το να απωλέσει το εναρκτήριο set του αγώνα του, όταν ο Σίνερ προηγήθηκε με 3-5, “ζέστανε” τις μηχανές του και κέρδισε 14 από τα επόμενα 17 games του ματς, “κλειδώνοντας” τη θέση του στην “8αδα”.

Ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση του Ράφα στο Παρίσι και 4η συνεχόμενη νίκη του φέτος στο τουρνουά. Μέσα σε δυο ώρες και 19 λεπτά επικράτησε με 7-5, 6-3, 6-0 και πλέον, σειρά παίρνει ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Κι αν μέχρι στιγμής ο βραχύσωμος Αργεντινός δεν έχει χάσει ούτε set στη διοργάνωση, την Τετάρτη θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον “καυτό” Ναδάλ. Δε τη λες και βατή τη διασταύρωση για το Νο10 του ταμπλό.

Όσον αφορά τον Ράφα, είχε σε εξαιρετική κατάσταση το 1ο σερβίς του κόντρα στον Σίνερ και κέρδισε 39/48 πόντους πίσω από αυτό, για να μην αφήσει τον 20χρονο Ιταλό να τον απειλήσει σε μεγάλο βαθμό, ειδικά από τα μέσα του 2ου set κι έπειτα.

Ο Ισπανός κέρδισε 99/159 πόντους που παίχτηκαν και μετέτρεψε σε περίπατο την αναμέτρηση κόντρα στο Νο19 της παγκόσμιας κατάταξης, στο rematch του περυσινού τους προημιτελικού στο Παρίσι.

Ο Ράφα ήταν παντού στο court και περιόρισε τον άκρως επιθετικό Σίνερ, να ολοκληρώσει το ματς με μόλις 11 winners ενώ, τον ανάγκασε να κάνει και 40 αβίαστα λάθη. Αντιθέτως, στους 31 winners σταμάτησε ο κάτοχος 13 Roland Garros.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ROLAND GARROS ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ