ROLAND GARROS

Roland Garros: Πρεμιέρα για Αλκαράθ και Τζόκοβιτς στο Παρίσι

Ο Αλκαράθ πανηγυρίζει απέναντι στον Ράφα Ναδάλ
Ο Αλκαράθ πανηγυρίζει απέναντι στον Ράφα Ναδάλ 2022 AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Μπαίνουμε στη δεύτερη μέρας της δράσης στο Παρίσι, και ετοιμάζονται να κάνουν τις πρεμιέρες του στο φετινό Roland Garros οι κορυφαίοι της παγκόσμιας κατάταξης, Κάρλος Αλκαράθ και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μπαίνουμε στη δεύτερη μέρας της αγωνιστικής δράσης στο Παρίσι, και ετοιμάζονται να κάνουν τις πρεμιέρες του στο φετινό Roland Garros οι κορυφαίοι της παγκόσμιας κατάταξης, Κάρλος Αλκαράθ και Νόβακ Τζόκοβιτς, με μοναδικό στόχο τη νίκη και την πρόκριση στον 2ο γύρο.

Αρχικά, στα τρία βασικά κορτ της Γαλλικής πρωτεύουσας θα ξεκινήσουν το πρόγραμμα της ημέρας δύο παιχνίδια γυναικών και ένα ανδρών, με ώρα έναρξης στις 12:00. Στο Philippe Chatrier η Καρολίνα Πλίσκοβα θα αντιμετωπίσει την Σλοάν Στέφενς, στο Simonne Mathieu η Κάιλα Ντέι την Κριστίνα Μλαντένοβιτς, ενώ στο Suzanne Lenglen, ο Μπενουά Περ θα κοντραριστεί με τον Κάμερον Νόρι.

Ο Νόλε θα πάρει τη σκυτάλη από το πρώτο από τα προαναφερόμενα ματς, για να αναμετρηθεί με τον Αλεξάντερ Κοβάτσεβιτς, με εκτιμώμενη ώρα έναρξης μετά τις 14:00, ενώ στο ίδιο γήπεδο το βράδυ, ως τελευταίο κατά χρονική σειρά παιχνίδι, ο Γιανίκ Σίνερ θα ντεμπουτάρει κόντρα στον Αλεξάντρε Μίλερ (21:00)

Όσον αφορά τον κορυφαίο της παγκόσμιας κατάταξης, τον Αλκαράθ, αυτός θα παίξει ενάντια στον προερχόμενο από τα προκριματικά, Φάβιο Κομπόλι, όντας αναμφίβολά το ξεκάθαρο φαβορί. Το παιχνίδι αυτό θα είναι το 3ο κατά χρονική σειρά στο Suzanne Lenglen, και εκτιμάται πως θα αρχίσει μετά τις 17:00 το απόγευμα.

Aπό τα καλά παιχνίδια της ημέρας είναι και το Σταν Βαβρίνκα-Άλμπερτ Ράμος Βινόλας, που αρχίζει λίγο πριν τις 14:00 περίπου στο Court 14.

Θυμίζουμε, πως όλα τα παιχνίδια μεταδίδονται ζωντανά από τις συχνότητες των καναλιών Eurosport και Eurosport Player.

Πηγή: tennis24

TAGS ROLAND GARROS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ