ROLAND GARROS

Roland Garros: Πιθανή η αποβολή της Ναόμι Οζάκα επειδή αρνείται να μιλήσει στους δημοσιογράφους

Η Ναόμι Οζάκα σε στιγμή προπόνησης στο Italian Open τον Μάιο του 2021
Η Ναόμι Οζάκα σε στιγμή προπόνησης στο Italian Open τον Μάιο του 2021 2021 AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Στα άκρα οδηγείται η σχέση της Ναόμι Οζάκα με την WTA, καθώς η άρνησή της να μιλήσει με τους δημοσιογράφους είναι πλέον πιθανό να οδηγήσει στην αποβολή της από το Rolland Garros και από μελλοντικά Grand Slams.

Στις 27/5, με ένα μακροσκελές μήνυμα στους λογαριασμούς της στα social media, η Ναόμι Οζάκα ενημέρωσε το κοινό της πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε media sessions στη διάρκεια του Rolland Garros.

"Δεχόμαστε ερωτήσεις τις οποίες έχουμε απαντήσει ξανά και ξανά, ερωτήσεις που βάζουν την αμφιβολία στο μυαλό μας. Δεν θέλω να είμαι διαθέσιμη σε ανθρώπους που με αμφισβητούν. Δεν έχω κάτι προσωπικό με το τουρνουά, διατηρώ φιλικές σχέσεις με κάποιους δημοσιογράφους, ελπίζω το σημαντικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τα πρόστιμά μου να καταλήξει σε κάποιον οργανισμό για την ψυχική και την πνευματική υγεία" είχε γράψει η νεαρή τενίστρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC, πλέον είναι πολύ πιθανή η αποβολή της Οζάκα από το French Open αλλά και από μελλοντικά Grand Slams σε περίπτωση που συνεχίσει να αρνείται να μιλήσει στα media. Το νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης τιμωρήθηκε με πρόστιμο 15 χιλιάδων δολαρίων επειδή αγνόησε τη συνέντευξη Τύπου μετά από τη νίκη της στον πρώτο γύρο επί της Πατρίσια Μαρία Τιγκ, με τους φορείς του τένις να ζητούν από την 23χρονη να αναθεωρήσει.

"Ο θυμός είναι έλλειψη κατανόησης. Η αλλαγή κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν άβολα" έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter, αφού προηγουμένως είχε αγνοήσει επιδεικτικά τους διοργανωτές του Rolland Garros που προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή μαζί της.

TAGS ROLAND GARROS WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ