ROLAND GARROS

Roland Garros: Νέα ατυχία για την Μπαντόσα, αποσύρθηκε

Η Πάουλα Μπαντόσα
Η Πάουλα Μπαντόσα © 2023 ANDREW MEDICHINI / AP IMAGES

Η Πάουλα Μπαντόσα ανακοίνωσε την απόσυρσή της από το Roland Garros εξαιτίας τραυματισμού στη μέση.

Η Πάουλα Μπαντόσα ανακοίνωσε την απόσυρσή της από το Roland Garros, που ξεκινάει σε λίγες ημέρες, λόγω τραυματισμού στη μέση. Όπως ανέφερε η ίδια σε ανάρτησή της στα social media πρόκειται για ένα κάταγμα στη σπονδυλική στήλη και συγκεκριμένα στον σπόνδυλο L4 το οποίο αναμένεται να την κρατήσει μακριά από τα courts για μερικές εβδομάδες.

"Εκεί που φαινόντουσαν να είναι πάλι όλα καλά έλαβε άσχημα νέα λίγο πριν ξεκινήσει ένα Grand Slam. Στο τουρνουά της Ρώμης υπέστη κάταγμα στην σπονδυλική μου στήλη. Ήταν μια άσχημη είδηση μετά από ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν με τραυματισμούς.

Αυτό θα με κρατήσει μακριά από τα courts για μερικές εβδομάδες. Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου ό,τι και να συμβεί. Θα σας κρατάω ενήμερους", ανέφερε η Νο28 του κόσμου.

Γεγονός είναι ότι η Ισπανίδα αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών από την αρχή της χρονιάς. Μην ξεχνάμε ότι στις αρχές της σεζόν τραυματίστηκε μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του Australian Open, ενώ τα προβλήματα συνεχίστηκαν χάνοντας και το τουρνουά του Ντουμπάι.

Ο νέος τραυματισμός θα την κρατήσει εκτός Roland Garros, με το Wimbledon και την grass season να μην απέχουν πολύ μεταξύ τους κάτι που σημαίνει ότι η Μπαντόσα είναι πολύ πιθανό να χάσει και το 3ο Grand Slam της σεζόν.

Πηγή: Tennis24

TAGS ROLAND GARROS WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ