ROLAND GARROS

Roland Garros: Η κλήρωση των Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ στα προκριματικά

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στο US Open
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στο US Open © 2021 JOHN MINCHILLO / AP IMAGES

Το απόγευμα της Κυριακής (21/05) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των προκριματικών του Roland Garros στο οποίο συμμετέχουν η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των προκριματικών του Roland Garros στο οποίο συμμετέχουν η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό βρίσκεται η Δέσποινα Παπαμιχαήλ. Στον πρώτο προκριματικό γύρο η 30χρονη Ελληνίδα (Νο157) θα αντιμετωπίσει την Ουτσίτζιμα (Νο141) από την Ιαπωνία.

Εάν καταφέρει να προκριθεί θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ράινα (Νο 218, Ινδία) και Νταρτρόν (Νο 393, Γαλλία). Το τελευταίο της εμπόδιο πριν το κυρίως ταμπλό του γαλλικού Όπεν θα είναι πιθανότατα η Αράντσα Ρους.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει την Κράους από την Αυστρία (Νο 151). Λογικά στον επόμενο γύρο θα την περιμένει η Χιμπίνο (Ιαπωνία, Νο 118), ενώ το τελευταίο της εμπόδιο πριν το κυρίως ταμπλό θα είναι πιθανότατα η Ιλένα Ιν-Αλμπόν (Νο 132, Ελβετία).

Υπενθυμίζουμε ότι στο κυρίως ταμπλό θα αγωνιστούν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη. Οι αγώνες της πρώτης φάσης θα γίνουν 28 με 30 Μαΐου, ενώ ο τελικός των γυναικών είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 10 Ιουνίου και εκείνος των ανδρών στις 11 Ιουνίου.

TAGS ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ