ROLAND GARROS

Roland Garros: Φουλάρει για τα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Ρούνε, με τον Τσίλιτς ο Μεντβέντεφ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του επί του Κόλαρ | 26 Μαΐου
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του επί του Κόλαρ | 26 Μαΐου CHRISTOPHE ARCHAMBAULT/AFP

Στο πρόγραμμα της Δευτέρας (30/05) για το Roland Garros, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο4) με τον Χόλγκερ Ρούνε. Στο βραδινό session του Chatrier έχει τοποθετηθεί η μάχη του Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον Μάριν Τσίλιτς.

Στο πρόγραμμα της Δευτέρας (30/05) για το Roland Garros, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο4) με τον Χόλγκερ Ρούνε. Ο αγώνας των δύο αθλητών είναι δεύτερος χρονικά στο Philippe-Chatrier και αναμένεται να αρχίσει περίπου στις 15.00 (Eurosport) .

Ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος για τον Στεφ αφού ο 19χρονος Δανός (Νο40) ανεβαίνει συνεχώς και ειδικά στο χώμα δείχνει ικανός να κάνει μεγάλες ζημιές. Μάλιστα, έφτασε στον τέταρτο γύρο δίχως να χάσει σετ αφού πέταξε εκτός διαδοχικά τους Σαποβάλοφ (3-0), Λάακσονεν (3-0) και Γκαστόν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Ρούνε δεν έχουν τεθεί ξανά αντιμέτωποι και αυτό είναι ένα στοιχείο που θα πρέπει να το βάλουμε στην εξίσωση αφού σίγουρα αμφότεροι θα χρειαστούν το χρόνο τους στο ματς για να βρουν που θα "χτυπήσουν".

Στο βραδινό session του Chatrier και όχι πριν τις 21:45 (Eurosport 2 και LIVE στο SPORT24), έχει τοποθετηθεί η μάχη του Νο2 του ταμπλό, Ντανίλ Μεντβέντεφ, με τον Νο20 του ταμπλό και πρωταθλητή στο US Open 2014, Μάριν Τσίλιτς.

TAGS ROLAND GARROS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ