ROLAND GARROS

Roland Garros: Εύκολη πρόκριση για Γραμματικοπούλου στον 2ο προκριματικό γύρο

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ZUMA PRESS/VISUALHELLAS.GR

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου επικράτησε 2-0 σετ (6-4, 6-1) της Ρωσίδας, Βαλέρια Σάβινικ και πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Roland Garros.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (Νο.186) διατήρησε την θετική παράδοση στα προκριματικά του Roland Garros που τη θέλει να μη χάνει ποτέ στον 1ο γύρο, με την Ελληνίδα τενίστρια να επικρατεί εύκολα της Ρωσίδας και Νο271 του κόσμου, Βαλέρια Σάβινικ με 6-4, 6-1 μετά από 77 λεπτά.

Η Νο.186 του κόσμου, η οποία μετράει πλέον τέσσερις σερί προκρίσεις στον 2ο προκριματικό γύρο του Roland Garros, ήταν αρκετά ψύχραιμη στο 1ο set όπου η Ρωσίδα “έσβησε” το γρήγορο προβάδισμα κάνοντας το 0-3, 3-3.

Από εκείνο το σημείο και μετά η Γραμματικοπούλου έχασε μόλις δύο πόντους στα υπόλοιπα δύο service-games, ενώ παράλληλα βρήκε break στο κατάλληλο σημείο με το οποίο κατέκτησε και το set σε 45 λεπτά.

Στο 2ο σκέλος του αγώνα η Ελληνίδα τενίστρια κατάφερε να εκμεταλλευτεί το μεγάλο πρόβλημα που είχε στο service της η Σάβινικ με την Ρωσίδα να κερδίζει συνολικά 11 πόντους.

Οι δύο παίκτριες κράτησαν τα service τους στα πρώτα δύο games, όμως στη συνέχεια η Γραμματικοπούλου ήταν ασταμάτητη και με 5 συνεχόμενα κερδισμένα games έφτασε στη νίκη και την πρόκριση στον 2ο γύρο της προκριματικής φάση του Roland Garros για 4η φορά στην καριέρα της.

Στην επόμενη φάση η Γραμματικοπούλου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Βιτάλια Ντιατσένκο (Ρωσία) και Ιζαμπέλα Σινίκοβα (Βουλγαρία)

Πηγή: tennis24.gr

TAGS ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ