ROLAND GARROS

Roland Garros: Εκτός συνέχειας η Γραμματικοπούλου, έχασε από την Χιμπίνο

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου AP

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ολοκλήρωσε την παρουσία της στα προκριματικά του Roland Garros αφού ηττήθηκε 2-0 σετ από την Νάο Χιμπίνο.

Η πορεία της Γραμματικοπούλου σταμάτησε στον 2ο γύρο του Roland Garros μετά από την ήττα της κόντρα στην Γιαπωνέζα και Νο112 του κόσμου, Νάο Χιμπίνο με 6-1, 6-1 μέσα σε μόλις 52 λεπτά.

Η Ελληνίδα τενίστρια πήρε 16 πόντους από το service της (16/44), έφτασε σε μόλις ένα hold, σημείωσε 11 winners και υπέπεσε σε 23 αβίαστα λάθη, την ίδια ώρα που η Χιμπίνο τελείωσε το παιχνίδι με 21 winners και 11 αβίαστα λάθη.

Καθοριστική ήταν και η παρουσία της Γιαπωνέζας πάνω στο φιλέ, όπου κέρδισε του 10 από τους 11 πόντους που διεκδίκησε, ενώ παράλληλα εκμεταλλεύτηκε τις 6 από τις 8 ευκαιρίες για break.

H Γραμματικιπούλου κράτησε δύσκολα το πρώτο της service-game στο παιχνίδι, για να ακολουθήσουν 6 σερί κερδισμένα games της πρώην Νο59 του κόσμου, η οποία έκλεισε το 1ο set σε 29 λεπτά.

Στο 2ο σκέλος της αναμέτρησης η Γραμματικοπούλου έφτασε σε break (1-0), όμως και πάλι, όπως στο και στο 1ο set, η Χιμπίνο απάντησε με 6 σερί games φτάνοντας άνετα στην πρόκριση κι ένα βήμα μακριά από το κυρίως ταμπλό.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ