ΤΕΝΙΣ

Πρώτος προημιτελικός Grand Slam για Μπράντι

Jennifer Brady, of the United States, reacts after defeating Angelique Kerber, of Germany, during the fourth round of the US Open tennis championships, Sunday, Sept. 6, 2020, in New York. (AP Photo/Seth Wenig)
Jennifer Brady, of the United States, reacts after defeating Angelique Kerber, of Germany, during the fourth round of the US Open tennis championships, Sunday, Sept. 6, 2020, in New York. (AP Photo/Seth Wenig) AP

Η Τζένιφερ Μπράντι επιβεβαίωσε την άριστη αγωνιστική κατάταξη στην οποία βρίσκεται επικρατώντας κατά κράτος της Αντζελίκ Κέρμπερ ώστε να πάρει την παρθενική της πρόκριση σε προημιτελικό Slam...

Αυτόν τον μήνα θα τον θυμάται για αρκετό καιρό η Τζένιφερ Μπράντι... Η 25χρονη Αμερικανίδα διάγει την καλύτερη περίοδο της καριέρας της η οποία έχει αποτυπωθεί με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στο κορτ τις τελευταίες εβδομάδες. Η "προειδοποίηση" ήρθε με τον παρθενικό της τίτλο στο Λέξινγκτον πριν ακολουθήσει η τρομερή της πορεία στο Αμερικανικό Όπεν όπου βρίσκεται για πρώτη φορά σε προημιτελικά Major.

Kόντρα στην κάτοχο του τίτλου το 2016, Αντζελίκ Κέρμπερ, η Μπράντι πραγματοποίησε μια εμφάνιση-πανδαισία επιθετικού τένις κερδίζοντας εμφατικά την Γερμανίδα με 6-1, 6-4 μπαίνοντας στις "8" του US Open όπου περιμένει μία εκ των Μάρτιτς - Πουτίντσεβα.

Ούτε σετ δεν έχει χάσει στη διοργάνωση η τρομερή Μπράντι με την αυτοπεποίθησή της να είναι εμφανώς στα ύψη και, αν συνεχίσει να παίζει έτσι, δεν αποκλείεται να αποτελέσει την παίκτρια - έκπληξη της διοργάνωσης!

Η 25χρονη Αμερικανίδα τενίστρια ήταν "σίφουνας" στο πρώτο σετ, αφού το πήρε με 6-1 μέσα σε 22 λεπτά, χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίστασης στην Νο17 του ταμπλό.

Η Μπράντι συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο σετ και έφτασε να προηγείται με 4-2, με την Κέρμπερ να μην παραδίδει τα όπλα εύκολα και να πιέζει για την ισοφάριση. Τελικώς, η Αμερικανίδα πήρε το σετ με 6-4 ανησυχώντας τους φίλους της με ένα ιατρικό timeout που πήρε στα μέσα του δεύτερου κομματιού του αγώνα, δίχως αυτό να την επηρεάσει στο τελικό αποτέλεσμα.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Seth Wenig

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ