ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Μεντβέντεφ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα κατά της εισβολής του Πούτιν

Ο Μεντβέντεφ μετά από χαμένο πόντο κόντρα στην Ναδάλ στον τελικό του Australian Open
Ο Μεντβέντεφ μετά από χαμένο πόντο κόντρα στην Ναδάλ AP PHOTO/SIMON BAKER

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος, ανέβηκε στην κορυφή του παγκόσμιου τένις, μίλησε κατά του πολέμου που μαίνεται στην Ουκρανία μετά την παρέμβαση του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος, ανέβηκε στην κορυφή του παγκόσμιου τένις, μίλησε κατά του πολέμου που μαίνεται στην Ουκρανία μετά την παρέμβαση του Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Ρώσος πρωταθλητής, με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαχώρισε τη θέση του από την εισβολή της χώρας του.

"Θυμάστε όλοι τι είχα πει μετά τον τελικό του Australian Open; Εκείνη την ιστορία για μένα, για τα παιδικά μου όνειρα. Και σήμερα θέλω να μιλήσω εκ μέρους κάθε παιδιού στον κόσμο. Όλα έχουν όνειρα, η ζωή τους μόλις ξεκινάει, έχουν τόσες υπέροχες εμπειρίες να βιώσουν: τους πρώτους φίλους, τα πρώτα σπουδαία συναισθήματα. Όλα όσα νιώθουν και βλέπουν είναι για πρώτη φορά στη ζωή τους.

Γι' αυτό και θέλω να ζητήσω ειρήνη στον κόσμο, ειρήνη ανάμεσα στις χώρες. Τα παιδιά γεννιούνται με μια έμφυτη εμπιστοσύνη στον κόσμο, πιστεύουν σε όλα: στους ανθρώπους, στην ασφάλεια και στη δικαιοσύνη, στις ευκαιρίες τους στη ζωή. Ας είμαστε ενωμένοι και ας τους δείξουμε ότι είναι αλήθεια, επειδή κανένα παιδί στον κόσμο δεν πρέπει να σταματήσει να ονειρεύεται".

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ