SPORTS & GOSSIP

Πάουλα Μπαντόσα: Ποια είναι η 25χρονη τενίστρια που φέρεται να έχει κλέψει την καρδιά του Στέφανου Τσιτσιπά

Spain's Paula Badosa react s after winning a point to Britain's Harriet Dart during their Group D match at the United Cup tennis event in Sydney, Australia, Sunday, Jan. 1, 2023. (AP Photo/Mark Baker)
Spain's Paula Badosa react s after winning a point to Britain's Harriet Dart during their Group D match at the United Cup tennis event in Sydney, Australia, Sunday, Jan. 1, 2023. (AP Photo/Mark Baker) AP PHOTO / MARK BAKER

Η Πάουλα Μπαντόσα έχει συνδεθεί τις τελευταίες ώρες με τον Στέφανο Τσιτσιπά, σε ένα όργιο φημών για δεσμό των δύο τενιστών. Ποια είναι η 25χρονη Ισπανίδα τενίστρια.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα θέλησαν να τραβήξουν πάνω τους όλα τα βλέμματα στη διάρκεια της Τετάρτης (7/6) ανεβάζοντας κοινή φωτογραφία στους λογαριασμούς τους στο spotify και κάνοντας παράλληλα και κάποια tweets.

Ποια είναι όμως η Ισπανίδα τενίστρια που έχει φτάσει μέχρι το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και αποτελεί την κορυφαία τενίστρια από την Ισπανία στην εποχή της. Μάλιστα έχει πάρει μέρος και στους Ολυμπιακούς αγώνες του Σίδνεϊ στους οποίος αγωνίστηκε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την Ελλάδα.

Η Πάουλα Μπαντόσα σε τουρνουά στο Ντουμπάι
Η Πάουλα Μπαντόσα σε τουρνουά στο Ντουμπάι 2023 AP PHOTO/KAMRAN JEBREILI

Η Μπαντόσα αν και οι γονείς της έχουν καταγωγή από την Ισπανία γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Μανχάταν στις 15 Νοεμβρίου 1997. Η μητέρα και ο πατέρας της ασχολήθηκαν με το μόντελινγκ και μάλιστα όταν η μαμά της άφησε την Καταλονία για να ζήσει τα όνειρα της στη Νέα Υόρκη ως μοντέλο την ακολούθησε και ο πατέρας της.

Από μικρή αγάπησε τη Μαρία Σαράποβα αλλά λόγω Ισπανίας δηλώνει μεγάλη φαν του Ράφα Ναδάλ. Η Πάουλα Μπαντόσα "σπούδασε" το τένις στη Βαρκελώνη και είναι η πόλη όπου διαμένει.

Η Πάουλα Μπαντόσα στο τουρνουά της Ρώμης
Η Πάουλα Μπαντόσα στο τουρνουά της Ρώμης 2023 AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Δεν θα μπορούσε να μην είναι φίλαθλος της Μπαρτσελόνα από τη στιγμή που περνάει τον περισσότερο χρόνο της στη Βαρκελώνη ενώ της αρέσει πολύ και ο Λιονέλ Μέσι.

Το 2018 σκέφτηκε να τα αφήσει όλα. Έφτασε στα όρια της κατάθλιψης. Είχε άγχος και την έβρισκαν κρίσεις πανικού. Τα ξεπέρασε όλα και δούλεψε με τον εαυτό της.

Η Μπαντόσα στο Indian Wells
Η Μπαντόσα στο Indian Wells 2023 AP PHOTO/MARK J. TERRILL


Στο παρελθόν είχε γίνει γνωστό πως είχε σχέση με τον ηθοποίο Χουάν Μπετανκούρ ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει "προκαλέσει" με φωτογραφίσεις στον λογαριασμό της στο instagram.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ