INDIAN WELLS

Οσάκα: Δέχτηκε λεκτική επίθεση από θεατή, δάκρυσε και τελικά αποκλείστηκε από το Indian Wells

Η Ναόμι Οσάκα στο Indian Wells
Η Ναόμι Οσάκα στο Indian Wells © 2022 MARK J. TERRILL/AP IMAGES

Η Ναόμι Οσάκα δέχθηκε λεκτική επίθεση κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βερόνικα Κουντερμέτοβα στο Indian Wells, δάκρυσε και τελικά αποκλείστηκε και από τη συνέχεια του τουρνουά.

Ένα άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Ναόμι Οσάκα και την Βερόνικα Κουντερμέτοβα στο Indian Wells.

Συγκεκριμένα, η Γιαπωνέζα τενίστρια βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο σετ με 1-0 και ένας θεατής την έκραξε, φωνάζοντας από την κερκίδα "Ναόμι είσαι χάλια".

Η Οσάκα σταμάτησε το ματς, πλησίασε τη διαιτητή και της ζήτησε να αποβάλει από το γήπεδο το άτομο που της επιτέθηκε λεκτικά, αλλά της εξήγησε ότι δεν ήξερε ποιος ήταν και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να ενεργήσει.

Η Οσάκα επέστρεψε στον αγώνα, κέρδισε τον επόμενο πόντο, με Κουντερμέτοβα ωστόσο να "συνέρχεται και να παίρνει το προβάδισμα με 2-0. Καθώς η Οσάκα ετοιμαζόταν να σερβίρει στο επόμενο game, δάκρυσε λόγω της έντασης.

Τελικά, παρότι βελτιώθηκε στο δεύτερο σετ τον αγώνα με 2-0 σετ (6-0, 6-4) από τη Ρωσίδα και αποκλείστηκε από το τουρνουά. Μετά το φινάλε του αγώνα πήρε το μικρόφωνο και είπε στο κοινό:

"Για να είμαι ειλικρινής, με πήγε στο παρελθόν. Δεν με ενόχλησε πραγματικά. Όμως, έχω δει ένα video με τη Βένους και τη Σερένα (Γουίλιαμς) να ταλαιπωρούνται εδώ και αν δεν το έχεις δει ποτέ, θα πρέπει να το δεις. Δεν ξέρω γιατί , αλλά μπήκε στο μυαλό μου και ένιωσα ότι αυτό επαναλαμβάνεται".

Η Οσάκα έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που έχει δώσει για την ψυχική της υγεία τα τελευταία χρόνια και έχει στερήσει από την Γιαπωνέζα τη συμμετοχή σε μεγάλα τουρνουά, για μεγάλο διάστημα.

Αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης, η πτώση της στο Νο78 της παγκόσμιας κατάταξης.

Από την πλευρά της, η 24χρονη Κουντερμέτοβα, Νο24 στον κόσμο, είπε: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για μένα κόντρα στη Ναόμι. Είναι σπουδαία τενίστρια και μαχήτρια. Είμαι χαρούμενη με την απόδοσή μου. Έπαιξα συγκεντρωμένα και είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ"

TAGS INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ