ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ

Οργώνει στο Χιούστον ο Κύργιος

Ο Νικ Κύργιος
Ο Νικ Κύργιος © 2022 MARK J. TERRILL/AP IMAGES

Δεύτερη νίκη για τον Νικ Κύργιο στο US Men’s Clay Championships του Χιούστον, όπου ο Ελληνοαυστραλός ξεπέρασε και το εμπόδιο του Νο7 του ταμπλό, Τόμι Πολ, για το 2ο γύρο.

Δεύτερη νίκη για τον Νικ Κύργιο στο US Men’s Clay Championships του Χιούστον, όπου ο Ελληνοαυστραλός ξεπέρασε και το εμπόδιο του Νο7 του ταμπλό, Τόμι Πολ, για το 2ο γύρο της ATP 250 διοργάνωσης στο χώμα.

Ο 26χρονος από τη Καμπέρα, αγωνίζεται στο πρώτο του χωμάτινο τουρνουά εδώ και τρία χρόνια και δείχνει τα ίδια σημάδια ανάκαμψης που έδειξε και στις σκληρές επιφάνειες στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς.

Με όπλο του το σερβίς, ο Κύργιος έφτασε στο 6-4, 6-2 επί του Αμερικανού και σφράγισε το ραντεβού με τον lucky loser, Μάικλ Μο στα προημιτελικά.

“Ήξερα ότι πρέπει να σερβίρω καλά σήμερα γιατί ο Τόμι είναι πολύ καλός και έχει δείξει τι μπορεί να κάνει. Αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα ματς που έχω δώσει στην καριέρα μου στο χώμα και είμαι χαρούμενος”, είπε ο Κύργιος.

Στους “8” του Χιούστον προκρίθηκε και ο 3-Ρέιλι Οπέλκα που είναι πιθανός αντίπαλος του Κύργιου στα ημιτελικά. Ο πανύψηλος Αμερικανός επικράτησε 3-6, 6-2, 6-4 του qualifier Μίτσελ Κρούγκερ και θα τεθεί αντιμέτωπος με έναν ακόμη τενίστα που προέρχεται από τα προκριματικά, τον Γκις Μπρούερ.

Πηγή: tennis24

TAGS ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ