ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Οι Λιθουανοί πιστεύουν ότι ο Τσιτσιπάς θα παίξει στα διπλά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ματς με τον Μαναρινό στο US Open
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ματς με τον Μαναρινό στο US Open 2021 FRANK FRANKLIN II/AP PHOTO

Μπορεί η Εθνική να δέχθηκε ένα μεγάλο πλήγμα με την απουσία του Τσιτσιπά, τουλάχιστον-από την 1η ημέρα των αναμετρήσεων με τη Λιθουανία, ωστόσο οι Λιθουανοί από την πλευρά τους είναι πεπεισμένοι ότι θα αγωνιστεί την Κυριακή (19/9) στα διπλά.

Μπορεί η Εθνική ομάδα να δέχθηκε ένα μεγάλο πλήγμα με την απουσία του Στέφανου Τσιτσιπά -τουλάχιστον-από την 1η ημέρα των αναμετρήσεων με τη Λιθουανία, ωστόσο οι Λιθουανοί από την πλευρά τους είναι πεπεισμένοι ότι ο Νο3 του κόσμου θα αγωνιστεί την Κυριακή (19/9) τουλάχιστον στα διπλά.

Η αλήθεια είναι ότι ο Απόστολος Τσιτσιπάς έδωσε μια νότα αισιοδοξίας για τη συμμετοχή του 23χρονου, τονίζοντας ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, αλλά φυσικά και με το πως αισθάνεται ο ίδιος από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στο πόδι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα λιθουανικά ΜΜΕ, όπως είναι λογικό, έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την απρόσμενη εξέλιξη, ωστόσο από την άλλη θεωρούν ότι ο Νο3 του κόσμου τελικά θα αγωνιστεί την Κυριακή. Το ίδιο εξάλλου δήλωσε και ο προπονητής και αρχηγός της λιθουανικής αποστολής, Ριμβάιντας Μαγκεβίτσιους.

“Προσωπικά δεν με εξέπληξε αυτή η κίνηση από τους Έλληνες. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ενσωματώθηκε αργότερα στην ομάδα και ίσως να του λείπει χρόνος για προετοιμασία. Ωστόσο, είναι κορυφαίος παίκτης και θεωρώ ότι θα τον δούμε την Κυριακή τουλάχιστον στο διπλό", τόνισε.

Θυμίζουμε ότι οι αναμετρήσεις με τη Λιθουανία θα ξεκινήσουν το Σάββατο (18/9) με τον Πέτρο Τσιτσιπά να αντιμετωπίζει τον Ρικάρντας Μπεράνκις, ενώ το σημερινό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση του Μιχάλη Πρεβολαράκη και του Λαουρίνας Γκριγκέλις.

Πηγή: tennis24.gr

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ