ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΖΒΕΡΕΦ

Ο Ζβέρεφ ανακοίνωσε το Ίδρυμα με το όνομά του για παιδιά με διαβήτη

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο Madrid Open
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο Madrid Open © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ανακοίνωσε την έναρξη του ιδρύματος με το όνομά του, το οποίο θα υποστηρίζει παιδιά που πάσχουν από διαβήτη, στέλνοντας ένα όμορφο μήνυμα μέσω της ανάρτησής του.

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος ανακοίνωσε το Σάββατο (7/8) την έναρξη του ιδρύματος με το όνομά του, που θα στηρίζει και θα βοηθά παιδιά που πάσχουν από διαβήτη.

Μάλιστα, στην ανάρτησή του ο Νο2 του κόσμου, έκανε γνωστό πως και ο ίδιος έχει διαγνωσθεί με διαβήτη τύπου 1, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και πίστης.

"Η 6η Αυγούστου 2022 είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για την οικογένειά μου και εμένα. Από σήμερα το Ίδρυμα Αλεξάντερ Ζβέρεφ βρίσκεται σε λειτουργεία, υποστηρίζοντας παιδιά με διαβήτη τύπου 1 και βοηθώντας τους ανθρώπους να αποτρέψουν τον διαβήτη τύπου 2, ζώντας μια υγιή και δραστήρια ζωή.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε ινσουλίνη και φάρμακα που σώζουν ζωές σε παιδιά στις αναπτυσσόμενες χώρες και σε όσους έχουν ανάγκη. Και ως διαβητικός τύπου 1 ο ίδιος, θέλω να ενθαρρύνω τα παιδιά με διαβήτη να μην εγκαταλείψουν ποτέ τα όνειρά τους ανεξάρτητα από το τι μπορεί να σας πουν οι άλλοι".

TAGS ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΖΒΕΡΕΦ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ