Ο Τζόκοβιτς έχασε από γυναίκα!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς γνώρισε την ήττα από την Κινέζα Λι Να στη "μάχη των φύλων" που πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο (video).
Σαράντα χρόνια μετά την πρώτη “μάχη των φύλων” και τη νίκη της Μπίλι Τζιν Κινγκ επί του Μπόμπι Ριγκς, με την οποία μπήκε ο θεμέλιος λίθος της ίδρυσης της επαγγελματικής ένωσης των γυναικών, ο Νόβακ Τζόκοβιτς και η Λι Να έγραψαν ιστορία.
Οι δύο σταρ αναμετρήθηκαν στο Πεκίνο σε μια νέα “μάχη των φύλων”, προκειμένου να γιορταστεί με λαμπρότητα η 10η επέτειος από τη διεξαγωγή του “China Open”, το οποίο θα φιλοξενηθεί τις επόμενες μέρες στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις της κινεζικής πρωτεύουσας.
Ο Σέρβος που αρραβωνιάστηκε πριν από λίγες μέρες τη σύντροφο του, Γέλενα Ρίστιτς γνώρισε την ήττα με 3-2! Πώς έγινε αυτό;
Η Λι Να ξεκινούσε το κάθε γκέιμ με προβάδισμα 30-0, ενώ ο κορυφαίος παίκτης στην παγκόσμια κατάταξη δεν… έβαζε όλη του τη δύναμη στα χτυπήματα.
Στο τέλος ο Τζόκοβιτς μίλησε στα κινέζικα με το κοινό μετά την ολοκλήρωση του αγώνα επίδειξης, ενθουσιάζοντας τους περίπου 12.000 θεατές.