ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Ο Τσιτσιπάς στο πλευρό των πυρόπληκτων: "Να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε την Ελλάδα"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο © 2021 SETH WENIG/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στέκεται στο πλευρό των πυρόπληκτων της Ελλάδας και μέσω δημοσίευσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προέτρεψε άπαντες, σε συνεργασία με τον οργανισμό "Μαζί για το παιδί", να συνεισφέρουν όπως μπορούν.

Πολλές είναι οι περιοχές της Ελλάδες που τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρούνται από τις πυρκαγιές, οι οποίες μαίνονται ανεξέλεγκτες.

Η κατάσταση είναι δύσκολη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να στηρίξει τους ανθρώπους που πλήγησαν από τις φωτιές και είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται εν μέσω ενός ιστορικού καύσωνα που πλήττει την χώρα.

Ως εκ τούτου, σε συνεργασία με τον οργανισμό "Μαζί για το παιδί", ο Έλληνας τενίστας, που από τη Δευτέρα (9/8) είναι και τυπικά στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, με instagram story προέτρεψε άπαντες να συνεισφέρουν με όποιον τρόπο μπορούν.

"Καθώς η Ελλάδα βιώνει τον χειρότερο καύσωνα σε περισσότερα από 40 χρόνια τις τελευταίες 11 μέρες έχουν καεί εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα.

Αυτές οι μεγάλες πυρκαγιές μαίνονται αυτή τη στιγμή σε πολλές περιοχές σε όλη τη χώρα καταστρέφοντας αμέτρητα σπίτια, επιχειρήσεις και τις ζωές των κατοίκων.

Το Μαζί για το παιδί είναι ένας από τους τοπικούς οργανισμούς που συγκεντρώνει χρήματα για την παροχή ιατρικής περίθαλψης τροφής, νερού και στέγης για τους ανθρώπους και τα ζώα που έχουν πληγωθεί από αυτές τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Μοιράζομαι αυτό για να μπορέσουμε όλοι να χρησιμοποιήσουμε αυτή την πλατφόρμα και να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε την Ελλάδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές", αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.

Το Instagram story του Στέφανου Τσιτσιπά για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα
Το Instagram story του Στέφανου Τσιτσιπά για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα PRINT SCREEN INSTAGRAMSTORY: STEFANOSTSITSIPAS98
TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ