ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Ο Τσιτσιπάς απάντησε στον Κύργιο με το ίδιο του το τατουάζ

Το τατουάζ του Νικ Κύργιου
Το τατουάζ του Νικ Κύργιου 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Η αινιγματική ανάρτηση-απάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά στον Νικ Κύργιο μετά τον αποκλεισμό του από τους "16" του Wimbledon είναι "εμπνευσμένη" από το ίδιο το τατουάζ του Ελληνοαυστραλού τενίστα.

Το πρωί της Κυριακής (3/7), μερικές ώρες μετά από τον αποκλεισμό του από τον τέταρτο γύρο του Wimbledon από τον Νικ Κύργιο (Νο40) ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στο Instagram.

Το σίριαλ ανάμεσα στους δύο τενίστες συνεχίζεται, με τον Έλληνα πρωταθλητή να απαντά στην ουσία στην άγρια επίθεση που εξαπέλυσε ο Κύργιος ενάντια στο πρόσωπό του μέσω του τατουάζ που ο Ελληνοαυστραλός έχει στο πόδι του.

"Δώσε σε έναν άνθρωπο μία μάσκα και θα γίνει ο πραγματικός εαυτός του", ήταν το μήνυμα του Τσιτσιπά κάτω από τη δημοσίευση στο Instagram, με την ίδια ακριβώς πρόταση να είναι χαραγμένη με μελάνι στη γάμπα του Κύργιου.

Το τατουάζ του Κύργιου
Το τατουάζ του Κύργιου © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES


Το ''Give a man a mask and he will become his true self'' θυμίζει ένα δοκίμιο του Όσκαρ Ουάιλντ. Στο "The Critic as Artist" ο Ιρλανδός μυθιστοριογράφος και ποιητής έγραψε: "Ο άνθρωπος είναι λιγότερο ο εαυτός του όταν μιλάει στο πρόσωπό του. Δώσε του μια μάσκα και θα σου πει την αλήθεια".

Το τατουάζ του Νικ Κύργιου
Το τατουάζ του Νικ Κύργιου © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Θυμίζουμε ότι μετά από τη μονομαχία τους το βράδυ του Σαββάτου (2/7) στο Wimbledon, ο Τσιτσιπάς αποκάλεσε τον αντίπαλό του "τραμπούκο", με τον Αυστραλό να περνάει στην αντεπίθεση και να κάνει άγρια επίθεση σε έναν αθλητή με τον οποίο δεν είχε δείξει να έχει προβλήματα επικοινωνίας.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ WIMBLEDON ATP VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ