Ο Σόντερλινγκ εμπιστεύτηκε Ιταλό

Ο Ιταλός Κλάουντιο Πιστολέζι είναι ο νέος προπονητής του Ρόμπιν Σόντερλινγκ μετά το "διαζύγιο" με τον Μάγκνους Νόρμαν.
Ο Ρόμπιν Σόντερλινγκ, άγνωστο γιατί, επέλεξε έναν Ιταλό για προπονητή. Ο Κλάουντιο Πιστολέζι ανέλαβε καθήκοντα μετά τη ξαφνική λύση της συνεργασίας του Σόντερλινγκ με τον Μάγκνους Νόρμαν.
Ο Μίχαελ Μπέρερ πρότεινε, σύμφωνα με τον σουηδικό Τύπο, στον Σόντερλινγκ το όνομα του Πιστολέζι. Έχει και ο ίδιος συνεργαστεί με τον τεχνικό από τη Ρώμη.
Ο Πιστολέζι έχει δουλέψει με τους Ιταλούς Νταβίντε Σανγκουινέιτ και Σιμόνε Μπολέλι, τη Γιαπωνέζα Άι Σουγκιγιάμα, την Ισραηλινή Άνα Σμασνόβα, αλλά και τη συμπατριώτισσα του, Μάρα Σαντάντζελο.
Εξαιρετικοί παίκτες όλοι τους, όμως δεν βρίσκονται στο επίπεδο του Σόντερλινγκ. Ο Νόρμαν έκανε τον Σόντερλινγκ διεκδικητή. Αποστολή του Πιστολέζι είναι να κάνει τον 5ο κορυφαίο στον κόσμο, πρωταθλητή.